Skipsreder Fred. Olsen siktet etter påkjørsel

En tre år gammel gutt ble sendt til sykehus etter hendelsen, melder NRK.

PÅKJØRELSE: Skipsreder Fred. Olsen er siktet for brudd på paragraf tre i vegtrafikkloven, etter å ha kjørt på en tre år gammel gutt, ifølge NRK. Reporter: Christian Wehus. Video: NRK. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En tre år gammel gutt ble kjørt til sykehus etter ulykken med 91-åringens Tesla 1. nyttårsdag, skriver NRK. Det skal stå bra til med barnet.

91-åringen er ifølge statskanalen siktet for brudd på vegtrafikklovens paragraf tre, der det heter at «enhver skal ferdes hensynsfullt og være aktpågivende og varsom så det ikke kan oppstå fare eller voldes skade og slik at annen trafikk ikke unødig blir hindret eller forstyrret.»

- Det er ikke mistanke om kjøring i ruset tilstand. Fører har status som siktet fordi hans førerrett er midlertidig tilbakekalt og førerkort er beslaglagt, sier politiadvokat Ingelin Hauge ved Oslo politidistrikt til NRK.

Fred. Olsen er en av Norges rikeste menn.

Politiet meldte ifølge NTB om ulykken, som skjedde i Biskop Grimelunds vei på Vinderen, rett etter klokka 14.30 onsdag. Først ble det opplyst at barnet hadde mindre skader, men ambulansepersonell vurderte det som såpass alvorlig at barnet ble tatt med til sykehus.

- Jeg er uendelig trist over det som har skjedd og har siden hendelsen hatt hovedfokus på gutten. Jeg forstår, etter nær og god kontakt med guttens nærmeste, at det etter omstendighetene går bra med ham, sier Fred. Olsen i en kommentar via sin sekretær til NRK.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

borsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer