Josh Kushner

Skjøt forbi Trump

Lillebroren til Jared Kushner, Josh, får stadig tjukkere lommebok.

RIKING: Josh Kushner, her sammen med kona Karlie Kloss i fjor, har tjent seg søkkrik. Foto: Dia Dipasupil/Getty Images/AFP / NTB
RIKING: Josh Kushner, her sammen med kona Karlie Kloss i fjor, har tjent seg søkkrik. Foto: Dia Dipasupil/Getty Images/AFP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Josh Kushner (37), den mindre kjente broren til Jared Kushner - Donald Trumps svigersønn, vekker nå oppsikt i amerikansk presse.

Grunnen er at han gjør det stort som forretningsmann. Nå er investeringsfirmaet hans Thrive, som han grunnla i 2009, verdsatt til 5,3 milliarder dollar, ifølge Bloomberg.

Det skjer etter at en rekke superrikinger investerte i selskapet hans. Det gjør at 37-åringens personlige formue har klatret til 3,7 milliarder dollar - tilsvarende 36,6 milliarder kroner.

Josh, som er gift med supermodell og TV-personlighet Karlie Kloss, rykker dermed forbi både storebror Jared og kona Ivanka, samt tidligere president Donald Trump.

Trumps anslåtte formue er 2,6 milliarder kroner (25,7 milliarder kroner). Storebror Jared og kona Ivanka har på sin side personlige eiendeler til en verdi av mellom 206 og 803 millioner dollar, ifølge nyhetsbyrået.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer