Skrekkfall: Historisk bunnpunkt

Undertøysgiganten Victoria's Secret leverer et tungt resultatfall. Det får aksjen lide for.

KALDDUSJ: Kriserammede Victoria's Secret leverer skuffende resultater torsdag. Illustrasjonsfoto: Jeppe Gustafsson / Shutterstock
KALDDUSJ: Kriserammede Victoria's Secret leverer skuffende resultater torsdag. Illustrasjonsfoto: Jeppe Gustafsson / Shutterstock Vis mer
Publisert

Torsdag stuper Victoria's Secret-aksjen til et historisk bunnpunkt og er ned 8,1 prosent.

Ifølge Reuters har selskapet aldri opplevd et større fall. Den kraftige nedgangen settes i sammenheng med svært svake resultater i første kvartal.

Tidligere i dag kom det fram at undertøysgiganten opplevde et kraftig inntektsfall på 5 prosent i årets første tre måneder. Selskapet opplevde også et salgsfall på 11 prosent sammenliknet med samme periode i fjor.

Undertøyskjeden har slitt kraftig i en rekke land og gikk nylig konkurs i både Sverige og Norge etter milliontap.

Administrerende direktør Martin Waters erkjenner at selskapets resultater er langt fra tilfredsstillende.

- Første kvartal fortsatte å utfordrende. Salgsresultatet var spesielt krevende i våre kjernekategorier, hvor det var betydelig nedgang i det totale markedet for butikker og digitale bestillinger i Nord-Amerika, uttalte han i rapporten.

Det amerikanske merket har forsøkt å bedre imaget sitt etter en rekke søksmål og kontroverser de siste åra, herunder påstander om seksuell trakassering fra modeller og tidligere arbeidstakere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer