Skulle ha 8000

Da Amell Elgseter (23) skulle finne et sted å bo i Oslo, ble hun forferdet over tilstanden på noen av utleieboligene.

REAGERER: Amell Elgseter (23) reagerer på tilstanden på hva utleiere i Oslo leier ut. Foto: Privat
REAGERER: Amell Elgseter (23) reagerer på tilstanden på hva utleiere i Oslo leier ut. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Starten på voksenlivet ble på ingen måte som Amell Elgseter (23) hadde sett for seg.

Da hun som 18-åring flyttet til Trondheim i 2018 for å studere, var overgangen helt ulik alt hun hadde sett for seg. Som student hadde hun ikke mulighet til å kjøpe egen bolig, og måtte inn på leiemarkedet.

Hele seks ganger måtte 23-åringen av ulike grunner pakke tingene for å på nytt finne seg til rette i en ny bolig. Hun ankom Oslo nylig, og håpet å slippe den samme prosessen.

Nå er hun på boligjakt igjen, og etter et kjapt søk på Finn.no, ble hun forferdet over hva folk tillater seg å leie ut. Hun reagerte spesielt på en annonse, og synes standarden var så elendig at hun valgte å ta skjermdumper av bildene i annonsen.

- Respektløst

- Jeg kan ikke forstå at det er forsvarlig, sier Amell Elgseter (23) til Avisa Oslo, som først omtalte det lite koselige funnet.

Elgseter bor for tida med søsteren i kollektiv, men innen juni håper hun på bosted alene. Da hun sjekket Grorud Bydel kom hun over et funn hun neppe vil glemme med det første.

- Jeg syns det er nokså respektløst at noen leier ut noe sånn. Det vil jo bare gå utover de som har lite fra før av, mener hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.