Erling Braut Haaland

Skvatt av Instagram-innlegg: - Herregud

Petter Vaaland våknet til en gedigen overraskelse. - Dette er en fantastisk historie, sier han til Børsen.

STJERNESKUDD: Erling Braut Haaland får stor oppmerksomhet for det aller meste han foretar seg. Det fikk en gammel familievenn kjenne på kroppen fredag. Foto: Leon Kuegeler / Reuters / NTB
STJERNESKUDD: Erling Braut Haaland får stor oppmerksomhet for det aller meste han foretar seg. Det fikk en gammel familievenn kjenne på kroppen fredag. Foto: Leon Kuegeler / Reuters / NTB Vis mer
Publisert

Stjerneskuddet Erling Braut Haaland (20) er utvilsomt et av de heteste navnene i fotballverden for tida. På rekordtid har han gått gradene fra barndomsklubben Bryne, via Molde og Østerrike, før han endte opp i tyske Borussia Dortmund.Og mens diskusjonen rundt 20-åringen for tida først og fremst dreier seg om hvilken storklubb som skal kjøpe ham, og til hvilken vanvittig sum, så klarer Haaland også å skape oppmerksomhet for gamle naboer.

I hvert fall indirekte.

Torsdag denne uka la nemlig sportsnettstedet Bleacher Report ut et illustrasjonsbilde av Erling Braut Haaland på sin Instagram-konto. På bildet holder superstjerna opp en gammel Bryne-drakt, med logoen til Brynes gamle sponsorer, Malerfirmaet Lund & Vaaland, på ryggen.

Kontoen har ikke mindre enn 8,6 millioner følgere, og bildet er allerede likt av over 130 000 brukere.

Turte ikke svare

I dag lurer Petter Vaaland, som ledet firmaet, på om han kan ha gått glipp av enorme summer.

- Den siste tida har jeg fått telefoner fra både London, Wales og Tyskland, men jeg har ikke turt å ta telefonen! De sier jo at du ikke skal ta slike telefoner, men kanskje jeg har gått glipp av noen store milliardkontrakter, skriver han spøkefullt på Facebook.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer