Sandefjord

Slakter eget salgsobjekt: - Sliten

«Totalt utdatert, men litt romantisk rønne for deg med større drømmer enn forstand», kan man lese i den fargerike boligannonsen.

RØNNE TIL SALGS: Ingen har noensinne fantasert om et hjem som ser slik ut. Foto: Invisio
RØNNE TIL SALGS: Ingen har noensinne fantasert om et hjem som ser slik ut. Foto: Invisio Vis mer
Publisert

Eiendomsmegler Simen Smith Ringdal i DNB Eiendom kan neppe bebreides for å rosemale eiendommen han selger i Sandefjord. Det vesle bygget på 42 kvadratmeter kan vanskelig beskrives som noe annet enn «rønne».

Men ei stor tomt på 1558 kvadratmeter sørger for en prislapp på 1,2 millioner kroner.

«Jeg har fått æren av å selge Sandefjords antatt billigste hus i 2023. Dette her er rett og slett et hus der forfallet har fått herje fritt over mange år, men har du god kunnskap og oppfinnsomhet så kanskje du ser noe annet enn bare en meget stor tomt. Brannøvelse/riving?», spør eiendomsmegleren i boligannonsen.

Sandefjords Blad omtalte saken først.

Ringdal selv forklarer til Børsen at han i en årrekke har forsøkt å krydre salgsannonsene med fargerike beskrivelser, og at han lokalt er kjent for å være «annerledesmegler».

- Jeg snakker ikke som andre meglere, ter meg ikke som andre meglere og kler meg ikke som andre meglere, sier han.

- Hvordan ser du ut da?

- Jeg ser ikke ut i måneskinn!

Ringdal sender på oppfordring bilde av seg selv i sitt sedvanlige meglerantrekk - hettegenser, turbukse og briller raskere enn lønna forsvinner fra kontoen i 2023.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer