Vannstanden i elva Rhinen har lenge vært kritisk lav.
Elva går fra de sveitsiske alpene, gjennom Tysklands største industriområder og ut i Nordsjøen i Nederland i havna i Rotterdam.
I århundrer har den vært en av Europas viktigste, og mest pålitelige, skipsleier.
Nå er den viktige fraktveien truet.
Jobber på spreng
På grunn av hetebølgene i Europa denne sommeren har vannstanden ved byen Kaub nådd så lave nivåer at skipene bare kan frakte omtrent halvparten av normal kapasitet, skriver Bloomberg.

Skjebnedag: Når kritisk punkt
Det har gjort at de store industriselskapene jobber på spreng for å finne alternativ frakt. Kjemikalieselskapet BASF SE bruker for eksempel i større grad tog og lastebiler, og plastprodusenten Covestro AG planlegger å flytte noe av produksjonen sin til Belgia, ifølge nyhetsbyrået.
Flere har også i større grad begynt å bruke lektere som kan seile på grunt vann.
De fleste løsningene selskapene så langt har kommet fram til er både kostbare og tungvinte.
Bare det å reparere skipene på Rhinen som kan seile på grunt vann, vil koste 90 milliarder euro, over en billion norske kroner, ifølge nyhetsbyrået.

Slår alarm: Frykter marerittscenarioet gjentar seg
- Reagerer ikke raskt nok
- Det vi kanskje ser på som unntaket i dag, vil bli det vanlige i framtida. Og med det, vil det oppstå flere begrensninger, sier Christoph Heinzelmann, direktør i det tyske forskningsinstituttet for skipsfart, til nyhetsbyrået.
Den sveitsiske regjeringa har allerede gjort flere tiltak for å lette tilgangen til havnene ved Rhinen.
Den tyske regjeringa har derimot fått kritikk fra flere for å ikke være raske nok til å innføre tiltak som kan hjelpe på situasjonen.
- Akkurat nå er det ingen myndigheter som reagerer raskt nok, dessverre ikke engang Tyskland. Vi har en enorm forpliktelse på grunn av det enorme utslippet vårt, og vi lever ikke opp til ansvaret vi har for å anerkjenne denne klimakrisen som reell, sier Claudia Kemfert, professor i energiøkonomi ved forskningsinstituttet DIW i Berlin til Bloomberg.