Slår seg konkurs: - Veldig trist

- Det er utrolig kjipt, men det var ikke mulig å drive videre, sier Trond Moi og peker på coronakrisa som årsaken til at det nå er over.

STENGER: Restauranten Bølgen & Moi på fiskebrygga i Kristiansand begjærer oppbud. Foto: Tore Wuttudal / NN / Samfoto
STENGER: Restauranten Bølgen & Moi på fiskebrygga i Kristiansand begjærer oppbud. Foto: Tore Wuttudal / NN / Samfoto Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Bølgen & Mois restauranter i Norge har vært stengt som følge av coronapandemien siden 14. mars. Nå melder Trond Moi oppbud for Bølgen & Moi-restauranten i Kristiansand.

Det bekrefter kjendiskokken selv i et innlegg på egen Facebook-side:

«I dag har jeg måttet gå til det tunge skrittet å melde oppbud i Bølgen&Moi Kristiansand. Jeg kan kun skylde på meg selv til syvende og sist, men det er ikke til å legge skjul på at Corona-virus har gjort det enda tøffere for oss i denne perioden! Jeg skal alltid klare meg igjennom dette! Jeg har verdens beste familie og venner rundt meg! Det er det viktigste av alt».

Det var Dagens Næringsliv som først omtalte nyheten.

- Det er utrolig kjipt, men det var ikke mulig å drive videre, sier Trond Moi til avisa.

Han viser til at de ikke vet når myndighetenes coronarestriksjoner kan bli lettet, og beskriver situasjonen som «absurd» og «uvirkelig».

- Vi har jobbet intenst med dette. Så det er mye følelser. Det er en trist dag og en uvirkelig situasjon. Det har vært en vanskelig avgjørelse, men det har vært den rette å ta akkurat nå. Vi har ikke finansiering til å tåle dette, sier Moi til Fædrelandsvennen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer