Drapsdømt

Slo ihjel faren med sjampanje

En 54 år gammel, britisk mann er dømt for å ha slått ihjel sin aldrende far (86).

DØMT: En 54 år gammel mann ble fredag dømt i domstolen The Old Bailey i London for å ha drept faren. Foto: Paul Grover/REX
DØMT: En 54 år gammel mann ble fredag dømt i domstolen The Old Bailey i London for å ha drept faren. Foto: Paul Grover/REX Vis mer
Publisert

NEW YORK (Børsen): Denne uka ble han funnet skyldig i drap og risikerer nå livstid i fengsel, ifølge Sky News.

I retten har aktor, Deanna Heer, fortalt at drapsofferet døde umiddelbart av volden utført med flaskene.

Beruset

54-åringen skal ha bodd sammen med mora og faren i hjemmet i Southgate i London i 40 år. Påtalemyndigheten fortalte retten at han utviklet en smak for alkohol under pandemien.

På drapskvelden, 30. oktober 2021, skal den dømte ha blitt kraftig beruset. Faren skal ha kommet inn på rommet hans for å trøste ham. Så skal 54-åringen ha slått seg vrang. Mora ringte da nødtelefonen.

Da politiet ankom, ville ikke 54-åringen åpne døra til rommet sitt.

- Dere kom for seint. Han har vært død i én time, sa mannen.

- Hvorfor?

Politiet fikk brutt seg inn og fant mannen naken.

- Faren min er død. Jeg drepte faren min. Jeg slo ham i hodet med en jævla flaske med Bollinger-sjampanje. Hvorfor drepte jeg faren min? sa den fortvilte 54-åringen til politiet

På åstedet fant politiet blant annet 100 flasker med sjampanje og ti esker med leveranser fra Amazon med whiskey-flasker. Noen av flaskene av merkene Veuve Cliquot og Bollinger var blodige.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer