Slutt etter 20 år: - Veldig trist

Den tradisjonsrike nabolagspuben stenger for godt.

«2002 - 01.12.22»: Eier av The Times Bar bekrefter overfor Børsen at både puben og pizzasjappa stenger dørene for godt 1. desember. Foto: Frank Karlsen / Dagbladet
«2002 - 01.12.22»: Eier av The Times Bar bekrefter overfor Børsen at både puben og pizzasjappa stenger dørene for godt 1. desember. Foto: Frank Karlsen / Dagbladet Vis mer
Publisert

- Dette er veldig trist, sier Javed Kahn til Børsen.

I 20 år har han drevet den tradisjonsrike nabolagspuben The Times på Galgeberg i Oslo.

Onsdag fikk kunder og stamgjester den tunge beskjeden om at både baren - og pizzasjappa Dr Pizza som ligger vegg i vegg, må stenge dørene for godt.

Det innebærer at åtte ansatte mister jobben.

- Bekymret

Onsdag skrev baren følgende på Facebook: «2002 - 01.12.22». Det siste døgnet har kommentarfeltet og innboksen fylt seg opp av støtteerklæringer fra opprørte stamgjester. Kahn forklarer at det er sterke følelser i sving.

- Mange er bekymret, sier pubeieren og fortsetter:

- Denne baren har vært et naturlig samlingspunkt for flere i lokalmiljøet gjennom mange år. Flere har skrevet til meg at dette er det eneste stedet de kan dra for å ta en kopp kaffe eller et glass vin, dersom de føler seg litt ensomme. Hver gang de kommer innom, er det som regel noen å prate med, sier eieren.

- Ingen løsning

I motsetning til flere andre serveringssteder for tida, stenger ikke The Times og Dr Pizza på grunn av pandemien, skyhøye strømregninger eller leverandørpriser.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer