Porsgrunn:

Slutt: - Folk kommer ikke

Bryggeidyllen var ikke nok for å holde hodet over vannet i Brevik.

KONKURS: Bryggekanten Bar og Bistro blir historie. Skjermdump: Google Maps
KONKURS: Bryggekanten Bar og Bistro blir historie. Skjermdump: Google Maps Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Bryggekanten Bar & Bistro, som ligger nettopp på brygga i Brevik i Porsgrunn, stenger nå dørene, skriver Telemarksavisa.

Det kommer rett og slett ikke nok folk, fortviler innehaver Tormod Eek.

- Vi har prøvd og prøvd i to år, men folk kommer ikke, sier han til avisa.

Rettelse: I tittelen på denne saken sto det at restauranten er konkurs. Det stemmer ikke, selskapet som driver stedet har valgt å avvikle driften av restauranten. Dette ble rettet onsdag 06.08.

Stedet har vært åpent i to år, men slitt hele veien. Verken quiz, karaoke eller konsert har lokket gjestene til stedet. Eek forteller at konsert med Spellemann-vinner Daniel Eriksen lokket til seg tolv publikummere, noe han omtaler som «nesten for dumt».

- Det er en knallplass, og jeg skjønner det ikke selv hvorfor ikke flere folk ønsker å komme dit og trives der. Det må ha fått et grusomt dårlig navn og rykte.

Basert på totalt ti vurderinger på Google har restauranten scoret 3,8 av 5 mulige. To er svært negative og gir 1 i vurdering, mens sju har gitt toppscore.

Eek driver også restauranter på Sandøya og i Langesund, hvor han melder om langt større suksess. De ansatte ved Bryggekanten har fått tilbud om å jobbe ved disse stedene.