Smitte kan påvirke Postens pakkelevering før jul

Posten opplever rekordstor pågang, og har satt inn 600 ekstra personer for å håndtere presset fram mot jul. Bryter det ut smitte på distribusjonssentre, kan det få konsekvenser for leveringen.

SETTER REKORDER: - Veksten i pakkevolum har vært formidabel i år og vi håndterer nå rekordstore pakkevolum, sier pressesjef Kenneth Pettersen. Bildet er fra i 2017, og viser Hanne Skauger, leder for ubesørgelighetsavdeling på Lørenskog. Foto: Cornelius Poppe / NTB
SETTER REKORDER: - Veksten i pakkevolum har vært formidabel i år og vi håndterer nå rekordstore pakkevolum, sier pressesjef Kenneth Pettersen. Bildet er fra i 2017, og viser Hanne Skauger, leder for ubesørgelighetsavdeling på Lørenskog. Foto: Cornelius Poppe / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Vi har så langt svært få bekreftede smittede i konsernet. Det er registrert under 100 tilfeller siden utbruddet i februar og mars. Av dem kan cirka fem spores tilbake til arbeidsplassen. Gode rutiner og tiltak som ledd i smittevern har også ført til at få har blitt satt i karantene, sier pressesjef i Posten, Kenneth Pettersen, til Børsen.

- Vi opplever at ansatte har vært flinke til å følge de rutinene som har blitt innført, og at dette har gitt gode resultater. Vi har opprettholdt normal drift gjennom hele pandemien og sikret at viktig infrastruktur i samfunnet har vært velfungerende, fortsetter han.

I uke 46 sendte Posten over én million pakker. Det tilsvarte ny rekord - og det før årets største salgsuke som herjer, «black week». På grunn av pandemien handler rekordmange nordmenn på nett, og Posten har satt inn 600 ekstra personer for å håndtere presset fram mot jul.

Kan få konsekvenser

- Kan det få konsekvenser hvis det bryter ut smitte på ett eller flere av deres distribusjonssentre i denne hektiske førjulstida?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer