– Snart utsolgt

Power tømmes for utstyr til hjemmekontor. – Bare et blaff, mener norsk ekspert.

- ALDRI OPPLEVD LIKNENDE: Elektronikkjeden Power varsler en salgsøkning på 400 prosent innen utstyr til hjemmekontor. Norsk ekspert mener det har liten innvirkning i det store bildet. Foto: Lise Åserud / NTB Scanpix
- ALDRI OPPLEVD LIKNENDE: Elektronikkjeden Power varsler en salgsøkning på 400 prosent innen utstyr til hjemmekontor. Norsk ekspert mener det har liten innvirkning i det store bildet. Foto: Lise Åserud / NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Tusenvis av nordmenn sitter nå i karantene, eller er blitt oppfordret til hjemmekontor for å unngå smitte av coronaviruset.

Det har ført til enorm pågang hos elektronikkjedene, som nå varsler at hyllene tømmes for utstyr til hjemmekontor. Power Norge opplyser at selskapet har hatt en salgsøkning på drøye 400 prosent i nevnte varegruppe de siste dagene.

– PC-skjermer, tastatur, trådløs mus, kabler, ja – alle produkter med tilknytning til kontor har salgsmessig skutt i taket. Vi har aldri opplevd noe liknende, og det understreker hvor ekstrem situasjonen er, sier administrerende direktør i Power, Anders Nilsen, til Børsen.

– Fryser-boom

Nilsen erkjenner at elektrogiganten ikke var forberedt på den voldsomme etterspørselen. I en pressemelding kommer det fram at Power snart er utsolgt for utstyr til hjemmekontor. Likevel understreker norgessjefen at selskapet foreløpig har god varetilgang.

– Grensene er fortsatt åpne, så vi har fortsatt tilgang på varer. Vi har et stort lager i Sverige, som gjør det mulig å fylle butikkene. Samtidig vet vi ikke hvor lenge dette vil vare, noe som er et usikkerhetsmoment.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.