Sneik i vaksinekø - legger seg flat

Den kjente treningsinstruktøren omtalte seg selv som «lærer». Nå beklager hun.

FIKK CORONVAKSINEN: Den kjente treningsinstruktøren Stacey Griffith beklager etter at hun kvalifiserte seg selv som en lærer, og fikk en dose av Moderna-vaksinen. Her i 2017. Foto: Invision/NTB.
FIKK CORONVAKSINEN: Den kjente treningsinstruktøren Stacey Griffith beklager etter at hun kvalifiserte seg selv som en lærer, og fikk en dose av Moderna-vaksinen. Her i 2017. Foto: Invision/NTB. Vis mer
Publisert

Stacey Griffith er en kjent og ettertraktet SoulCycle-instruktør i USA. 52-åringen holder spinningklasser i storbyen New York hvor kjendiser ofte deltar.

Nå har hun derimot havnet i rampelyset av en helt annen grunn.

Forrige fredag fylte Griffith ut papirarbeidet sitt, og kjørte en drøy time fra Manhattan i New York til et vaksinasjonssted på Staten Island.

Det skriver amerikanske storaviser som Washington Post og New York Times.

Fikk vaksinedose

Framme på vaksinasjonsstedet mottok Griffith en dose av Moderna-vaksinen, og seinere delte hun nyheten på sin egen Instagram-profil.

52-åringen hevdet hun var kvalifisert til å få vaksinen da hun jobber som treningsinstruktør, noe som i hennes øyne kvalifiserte som en «lærer».

Til nyhetsnettstedet The Daily Beast fortalte hun følgende:

- I mitt yrke som lærer prioriterer jeg daglig å holde de som kommer på timene mine og deres luftveier ved full kapasitet slik at de kan slå ned dette viruset hvis de blir smittet av det, sa hun til nyhetsnettstedet.

- Jeg kan bare undervise dem hvis jeg selv er frisk, la hun til.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer