Thon Hotels:

Snur etter flaggnekt: - Veldig uheldig

Hotellkjeden varsler i en internmelding at flaggforbudet er opphevet. Hovedtillitsvalg jubler.

Etter massiv kritikk kunngjorde Thon Hotels at de likevel ikke forbyr heising av Pride-flagget ved sine hoteller i år. Nå heises flagget ved flere av kjedens hoteller. Video: Tipser Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag kunngjorde Thon Hotels at de ikke skulle heise Pride-flagget ved sine hoteller i år. Det har fått massiv kritikk.

En intern melding for de ansatte viser at Thon Hotels snur etter å ha forbudt Pride-flagging. Børsen har sett meldingen.

«Når medarbeidere og venner oppfatter at vi tar avstand fra verdiene vi står for, har vi undervurdert kraften av å ikke heise Pride-flagget mens vi feirer mangfoldet», står det i meldingen.

VG omtalte den interne meldingen først.

Thon Hotels har ikke besvart Børsens gjentatte henvendelser siden tirsdag.

Kjeden har også sendt ut en pressemelding som sier det samme som den interne meldingen, med tittelen «vi lytter og heiser flagget».

- Vi håper og gleder oss til folk tar til gatene og markerer Pride også i år, det skal mange av våre ansatte gjøre. Vi vil også vise vår støtte i sosiale medier og på hotellene våre, sier Morten Thorvaldsen, konserndirektør, i pressemeldingen.

- Veldig uheldig

Hovedtillitsvalgt Ann Kristin Sletvold sier til Børsen at forbudet som kom tirsdag var «veldig uheldig for Thon». Nå er hun veldig glad for at flaggene kan heises.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer