Cruise

Solgt ut i rekordfart

Billettene, med en prislapp på over 600 000 norske kroner per stykk, ble revet bort på få timer.

SJØLUKSUS: Cruiseskipet «Silver Shadow», som eies av cruiserederiet Silversea, går til sjøs i 2023. av Foto: NTB / Saudi Ministry of Tourism / AFP
SJØLUKSUS: Cruiseskipet «Silver Shadow», som eies av cruiserederiet Silversea, går til sjøs i 2023. av Foto: NTB / Saudi Ministry of Tourism / AFP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er det italienske cruiserederiet Silversea som nå tilbyr sjøluksus i 139 dager til et knippe gjester. «Silver Shadow», som det nyrenoverte skipet heter, går til sjøs 10. januar 2023 - og varer i fem måneder.

Etter bare noen timer ble imidlertid alle de 388 billettene revet bort, ifølge News.com. Det er det mest suksessrike salget i Silverseas historie.

Den rimeligste billetten ble solgt til den nette sum av om lag 670 000 norske kroner - og den dyreste ble solgt til over 2 500 000 kroner.

I KARANTENE: Nærmere 4000 passasjerer holdes i karantene på et cruiseskip i Japen, etter at det ble påvist flere tilfeller av coronaviruset ombord. Video: CNN Vis mer

Skipet går dermed til sjøs med lasten full av millionærer - eller «velstående, sofistikerte reisende», som administrerende direktør Roberto Martinoli i Silversea betegner dem som i en pressemelding.

Seileeventyret begynner i Sydney og slutter i Fort Lauderdale, Florida.

Blant destinasjonene er Tasmania, New Zealand, Mikronesia, Filippinene, Bangkok, Myanmar, Sri Lanka, Maldivene, Seychellene, Sør-Afrika, Madagaskar, Zanzibar, Namibia, Angola, Ghana, Brasil og Karibia.

Vi bryr oss om ditt personvern

borsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer