Stein Erik Hagen:

Solgte «byhytta»

Milliardær Stein Erik Hagen sikret seg en krembolig ytterst på Tjuvholmen for to år siden. Nå har han kvittet seg med den.

- LITE BENYTTET: Stein Erik Hagen bekrefter overfor Dagens Næringsliv at leiligheten på Tjuvholmen er solgt. Foto: Terje Pedersen / NTB
- LITE BENYTTET: Stein Erik Hagen bekrefter overfor Dagens Næringsliv at leiligheten på Tjuvholmen er solgt. Foto: Terje Pedersen / NTB Vis mer
Publisert

I 2020 punget finansmann og milliardær Stein Erik Hagen (65) ut 22 millioner kroner for en luksusleilighet på Tjuvholmen ved Aker Brygge i Oslo.

Nå har han kvittet seg med boligen, eller det Hagen selv har omtalt som sin «hytte i byen», skriver Dagens Næringsliv.

- Leiligheten ble benyttet mye mindre enn antatt, skriver Hagen i en SMS til Børsen.

Jaktgods

65-åringen har i en mannsalder bodd i et svært hus i Voksenkollen ved Holmenkollen på 1500 kvadratmeter. Leiligheten på Tjuvholmen strekker seg over «beskjedne» 119 kvadratmeter, og skal ha blitt benyttet som en «byhytte».

- Jeg trives best hjemme på Voksenhus. Har ingen planer om nytt kjøp, fortsetter Hagen til Børsen.

I april ble det imidlertid kjent at Hagen skal ha sikret seg et gigantisk jaktgods i Skottland for 250 millioner kroner.

Leiligheten i Oslo, bestående av fire rom, er lagt opp med åpen kjøkkenløsning mot stua, som har gasspeis og utgang til én av to balkonger. Hovedsoverommet er tilknyttet det ene av to bad. Enheten ligger også til ytterst på Kavringen Brygge.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.