Sophie Elise Isachsen:

Solgte huset etter priskutt

Influenser Sophie Elise Isachsen måtte redusere prisantydningen på rekkehuset. Skal likevel ha satt prisrekord.

SOLGT: Sophie Elise Isachsen har kvittet seg med rekkehuset på Ellingsrud. Her er 26-åringen avbildet i forbindelse med lanseringen av sin tredje bok i fjor . Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
SOLGT: Sophie Elise Isachsen har kvittet seg med rekkehuset på Ellingsrud. Her er 26-åringen avbildet i forbindelse med lanseringen av sin tredje bok i fjor . Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Publisert

I sommer ble det klart at Sophie Elise Isachsen (26) skulle bytte ut rekkehuset på østkanten til fordel for «drømmeleiligheten» på vestkanten i Oslo.

I juli punget hun derfor ut 13 millioner kroner for sitt nye krypinn, og kort tid etter ble huset lagt ut for salg.

Prisantydningen på Ellingsrud-boligen var først satt til 7 490 000 kroner da eiendommen ble lagt ut i august. Lokalavisa Østlendingens beregninger for de da tre siste månedene viste at andre boliger solgt i samme område gikk for mellom tre og seks millioner kroner.

- Ville teste

Den utropsprisen ville ikke markedet bite på. Prisantydningen ble derfor redusert til 6,8 millioner.

- Vi ville teste om markedet var der på 7,5 millioner, med tanke på at det er lagt betydelige oppussingskostnader i eiendommen. Når markedet ikke var med på den prisen, reduserte vi til 6,8 og endte likevel godt over, sier eiendomsmegler i Nordvik, Stian Pøhner, til Børsen.

Isachsen betalte selv 4 150 000 kroner i 2018. Søndag var det duket for budrunde, der salgssummen til slutt endte på 7 millioner - altså 200 000 kroner over utropspris. Tross reduksjonen, skal dette være prisrekord for borettslaget.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer