Sophie Elise Isachsen:

Solgte huset etter priskutt

Influenser Sophie Elise Isachsen måtte redusere prisantydningen på rekkehuset. Skal likevel ha satt prisrekord.

SOLGT: Sophie Elise Isachsen har kvittet seg med rekkehuset på Ellingsrud. Her er 26-åringen avbildet i forbindelse med lanseringen av sin tredje bok i fjor . Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
SOLGT: Sophie Elise Isachsen har kvittet seg med rekkehuset på Ellingsrud. Her er 26-åringen avbildet i forbindelse med lanseringen av sin tredje bok i fjor . Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Publisert

I sommer ble det klart at Sophie Elise Isachsen (26) skulle bytte ut rekkehuset på østkanten til fordel for «drømmeleiligheten» på vestkanten i Oslo.

I juli punget hun derfor ut 13 millioner kroner for sitt nye krypinn, og kort tid etter ble huset lagt ut for salg.

Prisantydningen på Ellingsrud-boligen var først satt til 7 490 000 kroner da eiendommen ble lagt ut i august. Lokalavisa Østlendingens beregninger for de da tre siste månedene viste at andre boliger solgt i samme område gikk for mellom tre og seks millioner kroner.

- Ville teste

Den utropsprisen ville ikke markedet bite på. Prisantydningen ble derfor redusert til 6,8 millioner.

- Vi ville teste om markedet var der på 7,5 millioner, med tanke på at det er lagt betydelige oppussingskostnader i eiendommen. Når markedet ikke var med på den prisen, reduserte vi til 6,8 og endte likevel godt over, sier eiendomsmegler i Nordvik, Stian Pøhner, til Børsen.

NYE EIERE: Sophie Elise Isachsen kjøpte rekkehuset i 2018 for rett i overkant av 4,1 millioner. Foto: Arne Schram / Invisio
NYE EIERE: Sophie Elise Isachsen kjøpte rekkehuset i 2018 for rett i overkant av 4,1 millioner. Foto: Arne Schram / Invisio Vis mer
- FORNØYD: Ifølge eiendomsmegleren er både selger og kjøper tilfreds med handelen. Foto: Arne Schram / Invisio
- FORNØYD: Ifølge eiendomsmegleren er både selger og kjøper tilfreds med handelen. Foto: Arne Schram / Invisio Vis mer

Isachsen betalte selv 4 150 000 kroner i 2018. Søndag var det duket for budrunde, der salgssummen til slutt endte på 7 millioner - altså 200 000 kroner over utropspris. Tross reduksjonen, skal dette være prisrekord for borettslaget.

- Selger er godt fornøyd, og kjøper har all grunn til å være fornøyd. De får en kjempeflott og kul bolig som er vesentlig påkostet, fortsetter Pøhner til Børsen.

DÅRLIG RÅD: Sophie Elise Isachsen forteller om at de hadde dårlig råd i barndommen på «Kåss til kvelds». Video: NRK Vis mer

- Formidabel

Megleren ønsker ikke å utdype hvor store summer som er lagt i oppgraderinger av Isachsen. At en av Norges mest profilerte influensere har stått som eier av boligen, har imidlertid bidratt til voldsom nysgjerrighet og interesse fra publikum.

- Det har vært en formidabel respons. Vi endte opp med fire budgivere, og det var til slutt et par som kjøpte rekkehuset, sier Pøhner.

Ifølge annonsen er rekkehuset på 116 kvadratmeter, og inneholder tre soverom, samt et nytt bad og kjøkken fra 2018. Leiligheten på vestkanten har riktignok litt større boltreplass med sine 128 kvadratmeter.

- Leiligheten er stor, fin, lys og i et område jeg har drømt om lenge, men aldri hadde sett for meg at jeg skulle få råd til, skrev Isachsen til Dagbladet i en tekstmelding da hun hadde kjøpt.

Vi bryr oss om ditt personvern

borsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer