John Carew:

Solgte luksusleilighet i London: - Budkrig

Luksusleiligheten ble lagt ut for salg i august i fjor, men pandemien gjorde salget vanskelig. Etter å ha redusert prisen, har John Carew nå solgt leiligheten.

SOLGT: John Carew har solgt en luksusleilighet i Battersea i London. Prisantydningen var på 2,2 millioner pund, over 26 millioner norske kroner. Foto: Nest Seekers International
SOLGT: John Carew har solgt en luksusleilighet i Battersea i London. Prisantydningen var på 2,2 millioner pund, over 26 millioner norske kroner. Foto: Nest Seekers International Vis mer
Publisert

Tre nedstenginger og en pandemi som umuliggjorde visninger, gjorde salget av John Carews luksusleilighet til en tidkrevende affære.

Men nå har den tidligere Rosenborg-, Valencia- og Aston Villa-proffen omsider fått solgt luksusleiligheten sin i fasjonable Battersea i London.

Til slutt måtte Carew redusere prisantydningen fra 2,5 millioner pund til 2,2 millioner pund, noe som tilsvarer om lag 26,7 millioner kroner, melder Dagens Næringsliv.

Mekleren: Ble budkrig

Det var norske Ali Al Musawi, eiendomsmekler for internasjonale og høyt profilerte Nest Seekers International, som sto for salget.

- Vi kunne ha fått 2,5 millioner pund eller mer dersom covid ikke var et problem, men nå hadde vi funnet en kjøper med det finansielle i orden, sier Al Musawi til Dagens Næringsliv.

Til Dagbladets Børsen forteller Al Musawi at pandemien til tross, har det vært stor interesse for Carews luksusleilighet etter at prisantydningen ble redusert.

- Det var også årsaken til at det ble budkrig på leiligheten mellom fem, seks potensielle kjøpere, sier mekleren til Børsen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.