John Carew:

Solgte luksusleilighet i London: - Budkrig

Luksusleiligheten ble lagt ut for salg i august i fjor, men pandemien gjorde salget vanskelig. Etter å ha redusert prisen, har John Carew nå solgt leiligheten.

SOLGT: John Carew har solgt en luksusleilighet i Battersea i London. Prisantydningen var på 2,2 millioner pund, over 26 millioner norske kroner. Foto: Nest Seekers International
SOLGT: John Carew har solgt en luksusleilighet i Battersea i London. Prisantydningen var på 2,2 millioner pund, over 26 millioner norske kroner. Foto: Nest Seekers International Vis mer
Publisert

Tre nedstenginger og en pandemi som umuliggjorde visninger, gjorde salget av John Carews luksusleilighet til en tidkrevende affære.

Men nå har den tidligere Rosenborg-, Valencia- og Aston Villa-proffen omsider fått solgt luksusleiligheten sin i fasjonable Battersea i London.

Til slutt måtte Carew redusere prisantydningen fra 2,5 millioner pund til 2,2 millioner pund, noe som tilsvarer om lag 26,7 millioner kroner, melder Dagens Næringsliv.

Mekleren: Ble budkrig

Det var norske Ali Al Musawi, eiendomsmekler for internasjonale og høyt profilerte Nest Seekers International, som sto for salget.

- Vi kunne ha fått 2,5 millioner pund eller mer dersom covid ikke var et problem, men nå hadde vi funnet en kjøper med det finansielle i orden, sier Al Musawi til Dagens Næringsliv.

Til Dagbladets Børsen forteller Al Musawi at pandemien til tross, har det vært stor interesse for Carews luksusleilighet etter at prisantydningen ble redusert.

- Det var også årsaken til at det ble budkrig på leiligheten mellom fem, seks potensielle kjøpere, sier mekleren til Børsen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer