Solskjær solgte familiehytta

- Både kjøper og selger er fornøyde, sier eiendomsmekleren til Børsen.

KVITTET SEG MED HYTTA: Nye eiere har sikret seg hytta til Ole Gunnar Solskjær i Gjevilvassdalen. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
KVITTET SEG MED HYTTA: Nye eiere har sikret seg hytta til Ole Gunnar Solskjær i Gjevilvassdalen. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Publisert

For ei uke siden ble det kjent at Manchester Uniteds manager Ole Gunnar Solskjær (47) hadde lagt hytta si i Oppdal ut for salg.

Fritidsboligen, som har vært i familiens eie siden 2006, lå ute med en prisantydning på åtte millioner kroner.

Nå bekrefter Kjetil Borgersrud i Eie Eiendomsmegling at hytta er solgt.

- Hytta ble solgt i går. Jeg kan ikke oppgi pris eller ytterligere detaljer, men jeg kan si at både kjøper og selger er fornøyde, sier eiendomsmekler Kjetil Borgersrud til Børsen.

Han ønsker heller ikke å kommentere hvorvidt hytta ble solgt under eller over prisantydning.

Ny eier

Ifølge Romsdals Budstikke og lokalavisa Opp punget Solskjær i sin tid ut 600 000 kroner for to ett mål store tomter, som da ble slått sammen.

Deretter bygget familien opp sin egen, moderne drømmehytte, bestående av fire soverom, tre bad, badstue, og dobbeltgarasje med hems. Ifølge annonsen står objektet på en usjenert tomt og skal ha god utsikt.

Da annonsen ble lagt ut for kort tid siden, var det uten bilder av interiøret. Det har tilsynelatende ikke påvirket interessen for hytta - som altså ble kapret av en ny eier etter få dager.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer