New York

Sønn av restaurant-topp døde brutalt

Familien søker svar etter dødsfallet i Madison Square Garden.

DØDE: Dødsfallet fant sted i den kjente stadioen, Madison Square Garden i New York. Illustrasjonsfoto: Erik Pendzich/Shutterstock/NTB.
DØDE: Dødsfallet fant sted i den kjente stadioen, Madison Square Garden i New York. Illustrasjonsfoto: Erik Pendzich/Shutterstock/NTB. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ernest Vogliano (61) mistet livet sitt lørdag kveld forrige uke, melder en rekke amerikanske medier, deriblant avisa New York Post.

Vogliano er sønnen til avdøde Ernest Vogliano sr., en tidligere restauranttopp i New York i USA. Han var kjent for å drive den populære restauranten Il Vagabondo, hvor mange stjerner, slik som Tom Hanks og Cindy Crawford, likte å ta middagen, skriver avisa.

Familien solgte restauranten i 2019, etter Vogliano sr. sin død.

Madison Square Garden

Sønnen, som deler navn med den avdøde faren, skal ha falt fra en av rulletrappene i storstadioen Madison Square Garden, etter en ishockeykamp med New York Rangers, skriver avisa.

Vogliano skal ha falt mellom to og tre etasjer, før han landet på gulvet. Dødsfallet blir ansett som en ulykke av det lokale politiet.

Kona til 61- åringen, Lesa Vogliano, hevder at hun blir «holdt i mørket» og sier at hun ikke får informasjon om hva som skjedde rundt ektemannens død. Hun har ansatt en advokat for å komme til bunns til saken.

- Vi vet at han var der, og at han døde. Vi vil forstå hvordan, sier Fred Eisenberg, advokaten til Lesa Vogliano, til New York Post.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.