Sørger etter dødsulykke

Domino's-direktør omkom i en ulykke mens han var på juleferie med familien. - Vi er alle dypt sjokkert.

DØD: Pizzakjeden Domino's melder at selskapets finansdirektør, David Bauernfeind, døde i en ulykke mens han var på juleferie. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
DØD: Pizzakjeden Domino's melder at selskapets finansdirektør, David Bauernfeind, døde i en ulykke mens han var på juleferie. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Finansdirektør i Domino's Pizza Group i Storbritannia, David Bauernfeind (51), døde i en ulykke mens han snorklet under en ferietur på Mauritius 2. juledag.

Selskapet omtaler dødsfallet i en børsmelding.

«Domino's Pizza Group er triste for å måtte kunngjøre at vår finansdirektør, David Bauernfeind, døde i en trakisk ulykke torsdag 26. desember mens han var på ferie med familien.»

En talsperson for selskapet sier ifølge nyhetsbyrået Reuters at 51-åringen var på juleferie på Mauritius sammen med sin kone og datter, da den tragiske ulykken inntraff.

- Vi er alle dypt sjokkert og lei oss over denne tragiske nyheten. På vegne av styret, kollegene og franchisetakerne våre, sender vi vår sympati til Davids kone Nicolette og datter Ornalle, samt hans familie og venner, sier David Wild, administrerende direktør i selskapet.

- David var enormt godt likt og dypt respektert blant kolleger for sitt engasjement og skarpe intellekt. Han var en styrke for godhet i bedriften og vil bli dypt savnet, sier han videre.

I slutten av oktober ble det kjent at Domino's Pizza Groups, som eier kjedens restauranter i Norge, hadde valgt å trekke seg ut av sine «internasjonale markeder» som består av Norge, Sverige, Island og Sveits. Det skyldes skuffende resultater.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer