Bernie Madoff:

Søstera funnet død

Søstera til den dømte storsvindleren Bernie Madoff ble funnet død i sitt hjem torsdag, ifølge politiet i Palm Beach.

DØMT TIL 150 ÅR: - Jeg skammer meg og kan ikke få sagt hvor dypt jeg beklager det hele, sa Madoff da han erklærte seg skyldig på 11 tiltalepunkter. Foto: David Karp / AP Photo / NTB
DØMT TIL 150 ÅR: - Jeg skammer meg og kan ikke få sagt hvor dypt jeg beklager det hele, sa Madoff da han erklærte seg skyldig på 11 tiltalepunkter. Foto: David Karp / AP Photo / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sondra Wiener, søstera til den dømte storsvindleren Bernie Madoff, ble torsdag funnet død i sitt hjem i Florida. Det opplyser Palm Beach-sheriffens kontor til Forbes søndag.

Hennes ektemann, Marvin Wiener, ble funnet død sammen med henne, skriver nyhetsbyrået AP. Begge ble funnet med skuddskader.

- Etterforskere fra avsnittet for voldskriminalitet kom til åstedet for å etterforskere videre. Etter videre etterforskning, ser det ut til å dreie seg om drap og selvdrap, sier sheriffens kontor i en uttalelse gjengitt av AP.

Hvem som skal ha avfyrt skuddene, har politiet ikke sagt noe om.

Bernie Madoff døde i fengsel i april i fjor, 82 år gammel. Han sonet da en dom på 150 år, etter å ha erkjent straffskyld på elleve tiltalepunkter.

De omfattet blant annet svindel gjennom rådgivning, hvitvasking, postsvindel, falsk forklaring, juks med verdipapirer og tyveri fra arbeidstakerordninger.

- Jeg skammer meg og kan ikke få sagt hvor dypt jeg beklager det hele, sa Madoff, den gang 70 år gammel, i retten.

- Ekstraordinært ondskapsfulle

Totalt skal Madoff ha svindlet til seg 65 milliarder dollar fra 38 000 klienter, i det som har blitt omtalt som «historiens største pyramidespill», ifølge Forbes.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer