Listhaug om ekstraordinært møte:

- Spill for galleriet

Førstkommende mandag samles Stortinget til ekstraordinært møte om strømsituasjonen. - Det framstår kun som et spill for galleriet, og kommer til å gå utover folkets tillit til oss politikere, skriver Sylvi Listhaug.

- HASTER MEST: - Det som haster mest er å innføre 50 øre makspris for alle, for å gi folk og bedrifter forutsigbarhet, skriver leder i Fremskrittspartiet, Sylvi Listhaug i et innlegg på Facebook. Foto: Javad Parsa / NTB
- HASTER MEST: - Det som haster mest er å innføre 50 øre makspris for alle, for å gi folk og bedrifter forutsigbarhet, skriver leder i Fremskrittspartiet, Sylvi Listhaug i et innlegg på Facebook. Foto: Javad Parsa / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Under et møte den 16. august ble presidentskapet enstemmig enig i å avbryte stortingsferien for å samles til ekstraordinært møte om strømsituasjonen.

Datoen for dette møtet ble satt til 19. september, altså fire uker fram i tid.

I kveld kommenterer Sylvi Listhaug dette på sin Facebook-side:

- Ap, Sp og Høyre vil at krisemøtet om strøm på mandag skal startes etter lunsj, og bli ferdig før middag! I tillegg skal ikke forslag kunne vedtas. Dette er det såkalte «hastemøtet» som ble innkalt på en måneds(!) varsel, skriver Listhaug.

- For vanlige folk og bedrifter er situasjonen nå blodig alvor, og FrP forventet at Stortinget endelig skulle vedta politikk som hjelper. Det som haster mest er å innføre 50 øre makspris for alle, for å gi folk og bedrifter forutsigbarhet, fortsetter hun.

- Spill for galleriet

Videre skriver Listhaug at « Stortinget kan fort vise seg å være like handlingslammet som regjeringen».

- Det ekstraordinære stortingsmøtet fremstår kun som et spill for galleriet, og kommer til å gå utover folkets tillit til oss politikere, avslutter hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.