Listhaug om ekstraordinært møte:

- Spill for galleriet

Førstkommende mandag samles Stortinget til ekstraordinært møte om strømsituasjonen. - Det framstår kun som et spill for galleriet, og kommer til å gå utover folkets tillit til oss politikere, skriver Sylvi Listhaug.

- HASTER MEST: - Det som haster mest er å innføre 50 øre makspris for alle, for å gi folk og bedrifter forutsigbarhet, skriver leder i Fremskrittspartiet, Sylvi Listhaug i et innlegg på Facebook. Foto: Javad Parsa / NTB
- HASTER MEST: - Det som haster mest er å innføre 50 øre makspris for alle, for å gi folk og bedrifter forutsigbarhet, skriver leder i Fremskrittspartiet, Sylvi Listhaug i et innlegg på Facebook. Foto: Javad Parsa / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Under et møte den 16. august ble presidentskapet enstemmig enig i å avbryte stortingsferien for å samles til ekstraordinært møte om strømsituasjonen.

Datoen for dette møtet ble satt til 19. september, altså fire uker fram i tid.

I kveld kommenterer Sylvi Listhaug dette på sin Facebook-side:

- Ap, Sp og Høyre vil at krisemøtet om strøm på mandag skal startes etter lunsj, og bli ferdig før middag! I tillegg skal ikke forslag kunne vedtas. Dette er det såkalte «hastemøtet» som ble innkalt på en måneds(!) varsel, skriver Listhaug.

- For vanlige folk og bedrifter er situasjonen nå blodig alvor, og FrP forventet at Stortinget endelig skulle vedta politikk som hjelper. Det som haster mest er å innføre 50 øre makspris for alle, for å gi folk og bedrifter forutsigbarhet, fortsetter hun.

- Spill for galleriet

Videre skriver Listhaug at « Stortinget kan fort vise seg å være like handlingslammet som regjeringen».

- Det ekstraordinære stortingsmøtet fremstår kun som et spill for galleriet, og kommer til å gå utover folkets tillit til oss politikere, avslutter hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer