Boligpriser 2021

Spinnvill budrunde: Ni mill. over!

- Mest spesielle budrunden jeg har vært borte i, sier mekleren.

IDYLL: Eiendommen rett utenfor Bergen kan skilte med 50 meter strandlinje, egen brygge og puttegreen. Foto: Privatmegleren / Wilhelmsen
IDYLL: Eiendommen rett utenfor Bergen kan skilte med 50 meter strandlinje, egen brygge og puttegreen. Foto: Privatmegleren / Wilhelmsen Vis mer
Publisert

- Et slikt objekt kommer nærmest aldri for salg. Det er ikke utenkelig at dette var siste gang vi så den på markedet i vår levetid, sier eiendomsmekler Terje Bach i Privatmegleren til Børsen.

Prakteiendommen han sikter til ligger på Kleiva, ti minutter utenfor Bergen sentrum.

Beliggenheten er ifølge annonsen «utsøkt» og i «svært flotte» naturomgivelser. Stedets popularitet kommer også av en «fin miks av lekker arkitektur og godt bevarte tomter».

Vinkjeller og puttegreen

Eneboligen har snaue 300 kvadratmeter boltreplass, og ligger majestetisk plassert ved strandkanten mot Nordåsvannet. Den har fem soverom, fire terrasser, tre bad og to kjøkken. Tomta er på 1490 kvadratmeter.

Kjøperen får med seg en 50 meter lang strandlinje, egen brygge, upåklagelige solforhold og dobbel garasje.

I tillegg skilter eiendommen med både vinkjeller og puttegreen.

Ni mill. over takst

Det er eiendoms- og barnehage-investor Øyvind Bru som selger. Han kjøpte eiendommen i 2007 for 7,7 millioner kroner, og har siden pusset den kraftig opp, ifølge Bergensavisen som først omtalte salget.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer