Selger Nordlands-øy:

Spinnvill interesse: - Vanskelig å finne ord

Steinar (87) selger øy i Nord-Norge for mindre enn en ettroms i Oslo, og interessen er enorm.

TIL SALGS: Har du et par millioner til overs? Da kan du kanskje sikre deg en egen øy i Nord-Norge. Foto: Paul-Egil Henriksen / Diakrit
TIL SALGS: Har du et par millioner til overs? Da kan du kanskje sikre deg en egen øy i Nord-Norge. Foto: Paul-Egil Henriksen / Diakrit Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Det er en tid for alt. Sånn er det bare. Dette er fortsatt veldig nytt for meg, og er nok noe jeg må fordøye litt de neste dagene, sier 87 år gamle Steinar Asbjørn O. Nilsen til Avisa Nordland.

Han er inntil videre en av to eiere av Futøya i Rødøy kommune på Helgelandskysten. Onsdag ble øya på hele 280 dekar lagt ut til salgs, med en prisantydning på to millioner kroner.

På et slikt budsjett i Oslo vil du kunne sikre deg en av flere oppvarmede garasjeplasser, «eget rom i bofellesskap på Grünerløkka», eller en 14 kvadratmeter stor ettroms med hems på bislett.

Bare i løpet av det første døgnet hadde Finn-annonsen for øya som ligger midt i havgapet, helt uten naboer, over 2500 sidevisninger.

- Det er et helt unormalt tall for oss, sier eiendomsmekler Krisine Langfjell i Rede Eiendomsmegling til Børsen.

Hun er imidlertid ikke overrasket over at det er stor interesse for den spesielle eiendommen.

- Meklerspråket inneholder ofte sterke beskrivelser, men dette er så flott at det er vanskelig å finne ord for det. Vi snakker ofte om panoramautsikt, men det er kun på en øy du får ekte panoramautsikt i 360 grader fra eiendommen. Her har du utsikt mot store deler av Helgelandskysten fra en eiendom som ligger helt ut mot Atlanterhavet. Øya ligger trygt plassert midt i smørøyet i Rødøy kommune, sier Langfjell.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.