Spise-nekt i restaurantene

Burger King med strakstiltak.

CORONA-TILTAK: Burger King tar ekstra grep i forsøk på å hindre smittespredning. Foto: NTB Scanpix
CORONA-TILTAK: Burger King tar ekstra grep i forsøk på å hindre smittespredning. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det vil ikke lenger være mulig å spise i Burger Kings restauranter. Det opplyser hurtigmatkjeden i en pressemelding.

- Det viktigste for oss nå er å bidra til å begrense smitterisiko for våre gjester og medarbeidere. Vår vurdering er derfor å kun holde åpent for Drive Thru, take away og hjemlevering, sier administrerende direktør i Burger King Norge, Rune Sandvik.

Tiltaket iverksettes fra klokken 16.00 i dag. Burger King ut over dette holde åpent som vanlig, men det vil kun være mulighet for å handle «take away», i «Drive-Thru» og gjennom hjemlevering.

Tiltaket gjelder for alle de 84 Burger King-restaurantene i Norge.

- Vi har vurdert situasjonen forløpende hele veien. Informasjon til våre ledere og medarbeidere har vært helt avgjørende i prosessen så langt. Ekstra tiltak for hygiene og renhold er allerede blitt implementert, sier Sandvik.

Tiltak hos McDonald's

Overfor Børsen opplyser kommunikasjonssjef i McDonald’s Norge at de foreløpig ikke har stengt restaurantene sine for sittende gjester.

- Vi følger til enhver tid de rådene som gis fra helsemyndighetene. I våre restauranter er det lagt til rette for 1 meters avstand som anbefalt, i tillegg til at vi har strenge hygiene- og renholdstiltak, sier Veronika Skadestad.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer