Spotify-gründeren

Spotify-gründerens nye palass

Prislappen skal ligge på over en halv milliard. Nå venter endringer for 100 millioner. Slik er Daniel Eks nye hjem.

PALASS: Spotify-grunnleggeren sparte ikke på kruttet da han kjøpte sitt nye hjem i Sverige Vis mer
Publisert

Med millioner av abonnenter verden over, har Spotify vært god butikk. Det har også musikkstrømmetjenestens gründer, Daniel Ek (37), nytt godt av.

Nå avslører Expressen at svensken i all hemmelighet har investert i ny bolig i Djursholm, nord i Stockholm. Prislappen for den enorme eiendommen skal være over 500 millioner kroner.

Ifølge avisa skal det nå foreligge omfattende planer om å gjøre den arkitekttegnede boligen fra 1915 om til et palass for seg selv, kona Sofia og barna. Med på kjøpet får han også en prakteiendom i form av ei halvøy.

Enorme endringer

Før planen er komplett, skal det imidlertid gjøres store endringer, skriver Expressen videre. Ett av byggene som tidligere har inneholdt seks leiligheter skal bygges om til enebolig, og gjenskapes i historisk riktig stil. Tennisbanen skal gjøres om til svømmebasseng.

I tillegg skal det bygges ut en større kjeller som strekker seg mellom to av byggene på eiendommen. Der planlegges det ifølge avisa både spa-anlegg og treningsrom.

- Man må regne med at denne renoveringen og endringene får en prislapp på opptil 100 millioner, sier en ekspert Expressen har vært i kontakt med.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer