Bryllup til besvær

Stakk av fra kjemperegning
på luksusslott

Nå er paret tiltalt for bedrageri.

STAKK AV: Et dansk brudepar stakk fra regningen på over 170 000 kroner etter den store dagen på Hindsgavl slot på Fyn. Foto: Ehrenberg Kommunikation.
STAKK AV: Et dansk brudepar stakk fra regningen på over 170 000 kroner etter den store dagen på Hindsgavl slot på Fyn. Foto: Ehrenberg Kommunikation. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Historien strekker seg hele fire år tilbake. Den gang var alt fryd og gammen, og det danske paret skulle gifte seg i herskapelige og romantiske omgivelser på Hingsgavl slott på øya Fyn.

173 000 kroner

Deretter har imidlertid stemningen bare gått nedover, i det som har utviklet seg til å bli en langvarig strid mellom brudeparet og eierne av slottet.

Paret løp nemlig fra den temmelig betydelige regningen på 128 000 danske kroner. Det tilsvarer over 173 000 norske kroner.

På sine nettsider reklamerer stedet med innbydende bilder for nettopp slottsbryllup.

Nå har de to turtelduene, som kommer fra den lille byen Jelling på Jylland, endt opp med å bli tiltalt for bedrageri mot Hindsgavl Slot, skriver danske BT.

Dukket ikke opp

Og da saken skulle opp for retten i Odense torsdag i forrige uke, glimret bruden og brudgommen med sitt fravær, skriver Fyens Stiftstidende.

Paret hadde riktignok informert retten om at de ikke dukket opp, skriver avisa. De fortalte at de var forhindret fra å møte i retten fordi de hadde vært i kontakt med en person som var smittet med coronaviruset.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer