Bestilte bord under falskt navn:

Stakk fra regning - kjøkkensjef raser

Det at to gjester forlot regninga på over 3000 kroner har fått kjøkkensjef Jonatan Bukkøy Arntzen til å se svart.

FÅTT BLOD PÅ TANN: Kjøkkensjefen Jonatan Bukkøy Arntzen har prøvd å spore opp de to kvinnene som ikke betalte for seg. Foto: Tom Atle Bordevik.
FÅTT BLOD PÅ TANN: Kjøkkensjefen Jonatan Bukkøy Arntzen har prøvd å spore opp de to kvinnene som ikke betalte for seg. Foto: Tom Atle Bordevik. Vis mer
Publisert

Etter en lang periode med stengte restauranter, så velger mange nå å hygge seg med et godt måltid ute på restaurant igjen.

Lørdag 19. september var to velkledde kvinner i 30-40-årsalderen innom restauranten Ask & Loke i Drammen. De to gjestene hadde spist og drukket for godt over 3000 kroner, da de til slutt valgte å forlate lokalet - uten å betale for seg.

- Det var helt normale gjester og hadde ingen unormal oppførsel. De var ute for å røyke noen ganger, men plutselig var de borte og kom aldri tilbake, sier kjøkkensjef Jonatan Bukkøy Arntzen til Dagbladet på telefonen.

Hendelsen har fått Bukkøy Arntzen til å koke og kjøkkensjefen holder ikke tilbake på hva han synes om en slik oppførsel i ettertid av en så tung periode.

- Jeg blir så jævla fuckings forbanna!

Det var Drammens Tidende som omtalte saken først.

- Trenger hver eneste krone

- For det første er det en tillitserklæring at folk kommer på besøk til restauranten min, på lik linje med om man er på besøk hos andre eller hos venner. Man skal oppføre seg og ikke stjele eller lage bråk. For da bryter samfunnet sammen, sier Bukkøy Arntzen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer