Bestilte under falskt navn:

Stakk fra regninga: - Hadde ikke penger

Saken hvor to kvinner stakk av fra en restaurantregning på flere tusen kroner har skapt massivt engasjement. Nå er en av dem funnet, og kjøkkensjefen venter besøk av en angrende synder.

MÅ BETALE: En av de to gjestene som stakk fra regninga må gå en annerledes «walk of shame». Foto: Skjermdump Google maps.
MÅ BETALE: En av de to gjestene som stakk fra regninga må gå en annerledes «walk of shame». Foto: Skjermdump Google maps. Vis mer
Publisert

Det har vært travle tider for kjøkkensjefen Jonatan Bukkøy Arntzen på restaurant Ask & Loke i Drammen, og ikke bare grunnet gjenåpningen av samfunnet.

Selv om ivrige restaurantgåere nå kan nyte av et bedre måltid uten en meters avstand og strenge rutiner med tanke på smittevern, så er det visse rutiner man dessverre ikke kommer foruten - som det å betale regningen.

Sist uke skrev Børsen om to kvinner som hadde bestilt bord under falskt navn for så å stikke av fra en regning på over 3000 kroner. Dette fikk kjøkkensjef og daglig leder Jonatan Bukkøy Arntzen til å se svart.

Nå, en ukes tid etterpå, er saken oppklart og tyven funnet.

- Nå trenger de ikke ta rennefart og skli inn i helvete lenger, sier Bukkøy Arntzen lattermildt til Børsen på telefonen.

- Skal ikke stjele

Kjøkkensjefen forventer nå besøk av en potensiell angrende synder innen 14 dager har gått.

- Dette ble jo en skikkelig Agatha Christie-sak det her. Politiet ringte i går og meldte at de har innhentet en tilståelse i saken. Så det er kjempegøy!

Selv om beløpet «bare» var på 3110 kroner, så var det hele tiden prinsippet som gjorde at kjøkkensjefen reagerte så sterkt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer