Starter nytt firma

Prinsesse Märtha Louise vil blant annet «arrangere reiser».

SATSER: I fjor var det kroken på døra for «Engleskolen» og selskapet Soulspring. Nå har Märtha Louise opprettet nytt selskap. Foto: NTB Scanpix
SATSER: I fjor var det kroken på døra for «Engleskolen» og selskapet Soulspring. Nå har Märtha Louise opprettet nytt selskap. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I mai i fjor ble det kjent at prinsesse Märtha Louise (48) skulle starte nytt aksjeselskap. Manager Carina Scheele Carlsen opplyste den gang til Dagbladet at navnet på firmaet ville bli PML International.

Så ble det stille.

Et drøyt år seinere kan Vestby Avis melde at selskapet offisielt er oppe og står. Forretningsadressen er i Feierbakken i Son, der firmaet har en aksjekapital på 30 000 kroner.

Gjennom PML International planlegger Märtha Louise blant annet å drive kurs- og foredragsvirksomhet på ulike plattformer.

Ordknapp

Ifølge opplysninger fra Brønnøysundregistrene skal formålet også være å «arrangere reiser, tilby programleder- og konfransiertjenester, samt annen virksomhet som naturlig hører til, herunder deltakelse i andre selskaper.»

Prinsesse Märtha Louise står oppført som styrets leder, mens Carina Scheele Carlsen er kontaktperson for virksomheten. I en kommentar til Vestby Avis uttaler sistnevnte følgende:

- Dette har jeg ingen kommentarer til annet enn at alle prinsessens bedrifter, tidligere eller nåværende, har forretningsadresse her, skriver Carina Scheele Carlsen i en SMS til avisa.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.