Stein Erik Hagen kjøper luksusleilighet

For 22 millioner.

IDEELL BELIGGENHET: Stein Erik Hagens nye leilighet ligger i sjette etasje i bygget til venstre, helt ytterst på Tjuvholmen. Foto: Terje Bendiksby / NTB Scanpix
IDEELL BELIGGENHET: Stein Erik Hagens nye leilighet ligger i sjette etasje i bygget til venstre, helt ytterst på Tjuvholmen. Foto: Terje Bendiksby / NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Finansmann Stein Erik Hagen (63) har bladd opp for en luksusleilighet på Tjuvholmen ved Aker Brygge i Oslo. Det melder Dagens Næringsliv (DN).

Hagen har i en mannsalder bodd i et svært hus, Voksenhus i Voksenkollen (ved Holmenkollen) på 1500 kvadratmeter. Den nye leiligheten på «beskjedne» 119 kvadratmeter er en fireroms.

BOLIGKJØPER: Stein Erik Hagen (63). Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
BOLIGKJØPER: Stein Erik Hagen (63). Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer

Boligen ligger ideelt til ytterst på Kavringen Brygge. Den har to balkonger med fantastisk utsikt over indre Oslofjord og kveldssol. Hagen har ifølge DN betalt 22 millioner kroner - to garasjeplasser følger med i prisen.

Leiligheten er lagt opp med åpen kjøkkenløsning mot stua, som har gasspeis og utgang til den ene balkongen. Hovedsoverommet er tilknyttet det ene av to bad.

Ifølge DN ble leiligheten ferdigstilt i 2013 og kjøpt ny av tannlege Anders Wangestad for 13,8 millioner. Wangestad solgte den for 19 millioner i fjor, og så ble den avertert på nytt i april i år - og altså kjøpt av Hagen.

Hagen er for skatteåret 2018 oppført med 0 kroner i inntekt, men 402 288 589 kroner i formue. Han beltalte 3 836 481 kroner i skatt.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

borsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer