Peppes Pizza:

Stenger dørene: 40 ansatte berørt

To Peppes Pizza-restauranter på Sørlandet er konkurs.

SLUTT: Peppes Pizza i Kristiansand er konkurs. Skjermdump: Google Maps
SLUTT: Peppes Pizza i Kristiansand er konkurs. Skjermdump: Google Maps Vis mer
Publisert

Pandemi og skyhøye strømpriser er blant årsakene til at to Peppes Pizza-filialer nå er gått konkurs. I Kristiansand og Arendal stenger nå to restauranter dørene, og totalt 40 ansatte er berørt.

Det skriver lokalavisene Fædrelandsvennen og Agderposten.

- Det kom ikke som en overraskelse for meg, og selv om de ansatte har vært informert om økonomien i selskapet, så kommer det jo som et sjokk at man stenger, sier Øyvind Holberg til førstnevnte.

Han har stått bak driften av de to restaurantene gjennom selskapet Øhrn Drift AS, som fredag har søkt om oppbud i Agder Tingrett, ifølge avisene.

- Markedet var uforutsigbart i halvannet år, og vi kunne ikke jobbe opp mot bedrifter eller idrettslag fordi man ikke skulle møtes. Da det løste seg opp, hadde nye aktører kommet til. Vi kom skjevt ut, sier Holberg til Agderposten.

KLØFTA: Lars Egil Lauten tok grep for å redusere strømregninga. Vinteren kan imidlertid bil svært krevende for flere bønder, sier han. Reporter: Linn-Christin Marthinussen. Foto/video: Bjørn Langsem. Vis mer

Han nevner også høye strømpriser som en bidragsyter til at det ikke gikk rundt. I boet er det en samlet gjeld på 3,1 millioner kroner, skriver avisa.

- Det første jeg vil gjøre er å kalle inn til et allmøte. Her snakker vi om så mange som 40 ansatte. I tillegg vil det være ere tidligere ansatte som har krav på feriepenger, sier bostyrer Øystein Vikstøl til avisa.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer