Stenger dørene mandag

Utelivskjempe i Oslo tar historisk krisegrep. Dette er serveringsstedene som rammes.

POPULÆRT: Utestedet Elsker i Oslo er blant serveringsstedene som selskapet NOHO Norway har besluttet å stenge fra og med mandag. Foto: Cornelius Poppe / NTB
POPULÆRT: Utestedet Elsker i Oslo er blant serveringsstedene som selskapet NOHO Norway har besluttet å stenge fra og med mandag. Foto: Cornelius Poppe / NTB Vis mer
Publisert

- Dette har vært noen veldig tøffe dager. Det har skjedd mye, sier administrerende direktør i NOHO Norway, Karl-Henning Svendsen.

Tirsdag skrev Børsen at NOHO Norway, som driver noen av Oslos største utesteder, planla å stenge krana fullstendig ved flere av sine serveringssteder.

Bakteppet er de nye smitteverntiltakene i Oslo som ble presentert mandag. De skjerpede kravene har ført til at flere aktører velger å stenge dørene, framfor å gå i tap ved å holde åpent.

Stenger populært sted

Nå opplyser Svendsen at de stenger følgende utelivsinstitusjoner i hovedstaden fra og med mandag:

  • Nieu Scene Soria Moria, kulturhus på Torshov
  • Café Christiania Restaurant & Bar, ved Stortinget i sentrum
  • Elsker, homobar i sentrum

- Vi har finregnet på det, og funnet ut at vi taper mindre ved å holde disse virksomhetene stengt. Dette er sørgelig på flere vis, men mest av alt for de ansatte.

Han utdyper:

- Elsker er blant annet Norges største homobar, og skal være et stort rom med plass til mangfold. Nå stenger vi altså dørene for en ukjent periode. Det er svært, svært trist.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer