Stenger dørene

Hotel Continental melder om dramatisk nedgang i omsetningen i 2020. Nå stenger hotellet og dets serveringssteder dørene i tre uker. Nesten samtlige ansatte permitteres.

STENGES: Hotel Continental og serveringsstedene tilhørende hotellet stenger dørene i tre uker fra og med mandag. Foto: Terje Pedersen / NTB
STENGES: Hotel Continental og serveringsstedene tilhørende hotellet stenger dørene i tre uker fra og med mandag. Foto: Terje Pedersen / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Vi ønsker å bidra på dugnaden som regjeringen og Oslo nå ber oss om å ta på alvor, og stenger derfor hotellet og restaurantene i tre uker fra og med mandag. Det innebærer Hotel Continental, Theatercaféen, Eik Annen Etage, barer og møtelokaler.

Det sier styreleder Elisabeth Caroline Brochmann. Et av Oslos mest tradisjonsrike hoteller stenger dermed dørene. Det samme gjør julebordsmagneten Theatercaféen - og dét i den mest innbringende delen av året.

Håpet er å kunne åpne dørene igjen allerede i desember, og på den måten sikre inntektene i siste del av årets julebordsesong.

- Dramatisk nedgang

Brochmann legger ikke skjul på at 2020 allerede har vært en prøvelse for Hotel Continental og de tilhørende serveringsstedene. Hvor stort tapet i omsetningen har vært, har hun foreløpig ikke konkrete tall på.

At det er snakk om store summer, er hun derimot ikke i tvil om.

- Så langt i år har vi hatt en dramatisk nedgang i omsetningen, slik mange andre i vår bransje har hatt. Likevel ser vi ingen annen utvei enn å stenge dørene, nå som alle blir bedt om å holde seg hjemme og begrense sine kontakter så mye som mulig, sier Brochmann.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer