Stenger filial

Det populære utsalgsstedet skal stenges fra nyåret, opplyser Vinmonopolet.

STENGER: Vinmonopolet i Thereses Gate i Oslo skal stenges fra nyåret. Bildet er fra 2014. Foto: Fredrik Varfjell / NTB
STENGER: Vinmonopolet i Thereses Gate i Oslo skal stenges fra nyåret. Bildet er fra 2014. Foto: Fredrik Varfjell / NTB Vis mer
Publisert

Vinmonopolet rett overfor Bislett i Thereses Gate, vest i Oslo, skal stenges fra nyåret.

Det skriver Avisa Oslo, som omtalte nedstengningen først.

Forblir stengt

Dersom Bislett-borgere har tradisjon for å ta julas alkoholinnkjøp hos det lokale Vinmonopolet, må 2023 regnes som den eventuelle tradisjons slutt.

Bygget skal nemlig totalrenoveres, og følgelig vil det være lenge til vin- og ølentusiaster på nytt kan sette sine føtter i butikken.

- Renoveringen vil vare i flere år, så denne butikken vil ha midlertidig stengt, forteller Jens Nordahl, presseansvarlig i Vinmonopolet til Avisa Oslo.

Eventuelle varer som ikke blir solgt, skal i anledningen flyttes til nærliggende butikker.

Gjenoppstår

Det er foreløpig ukjent hvor det vil komme et nytt, midlertidig pol på Bislett per i dag, men Vinmonopolet jobber angivelig med en sentral løsning.

- Når det kommer til å finne gode lokaler i sentrum av byen, er det en prosess som ofte tar tid, sier Nordahl til avisa, og beroligger med at plasseringen trolig vil bli i nærheten av dagens lokasjon.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer