Datingappen Bumble:

Stenger for å gi ansatte ferie

Datingappen Bumble stenger kontorene sine for å gi de ansatte ei ukes velfortjent ferie, for å unngå at de blir utbrent etter en krevende periode.

SJEF: Whitney Wolfe (31), sjefen for Bumble, ble den yngste kvinnen som noen gang har tatt et selskap på børsen i USA i februar i år. Nå gir hun de 700 ansatte ferie i ei uke. Foto: Caitlin Ochs/ Reuters/NTB
SJEF: Whitney Wolfe (31), sjefen for Bumble, ble den yngste kvinnen som noen gang har tatt et selskap på børsen i USA i februar i år. Nå gir hun de 700 ansatte ferie i ei uke. Foto: Caitlin Ochs/ Reuters/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Bumble er en datingapp som fungerer slik at det er kvinnen som skal ta det første initiativet.

Nå har de lukket alle kontorene til selskapet denne uka, for å forhindre at de ansatte bukker under for presset i en hektisk periode, skriver flere medier, blant annet BBC.

De 700 ansatte får nå en ukes betalt ferie for å koble av. Det meldte selskapet selv i en Twitter-post i april.

Aksjemarkedet-debut

Datingappen har hatt sitt travleste år, med aksjemarked-debut og stadig flere brukere.

Bumble har vokst som datingapp under pandemien, når kjedsomheten setter inn og folk begynner å «swipe» for å finne sin match.

Antallet betalende brukere på både datingappen Bumble og Badoo, som eies av Bumble, har økt betraktelig. I det første kvartalet i år økte antallet betalende brukere med 30 prosent, sammenliknet med den samme perioden i fjor, ifølge selskapets nyeste salgsrapport.

Sjefen for Bumble, Whitney Wolfe (31), ble den yngste kvinnen noen gang som har tatt et selskap på børsen i USA. Det gjorde hun da hun var ansvarlig for Bumbles aksjemarkeds-debut i februar.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer