Datingappen Bumble:

Stenger for å gi ansatte ferie

Datingappen Bumble stenger kontorene sine for å gi de ansatte ei ukes velfortjent ferie, for å unngå at de blir utbrent etter en krevende periode.

SJEF: Whitney Wolfe (31), sjefen for Bumble, ble den yngste kvinnen som noen gang har tatt et selskap på børsen i USA i februar i år. Nå gir hun de 700 ansatte ferie i ei uke. Foto: Caitlin Ochs/ Reuters/NTB
SJEF: Whitney Wolfe (31), sjefen for Bumble, ble den yngste kvinnen som noen gang har tatt et selskap på børsen i USA i februar i år. Nå gir hun de 700 ansatte ferie i ei uke. Foto: Caitlin Ochs/ Reuters/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Bumble er en datingapp som fungerer slik at det er kvinnen som skal ta det første initiativet.

Nå har de lukket alle kontorene til selskapet denne uka, for å forhindre at de ansatte bukker under for presset i en hektisk periode, skriver flere medier, blant annet BBC.

De 700 ansatte får nå en ukes betalt ferie for å koble av. Det meldte selskapet selv i en Twitter-post i april.

Aksjemarkedet-debut

Datingappen har hatt sitt travleste år, med aksjemarked-debut og stadig flere brukere.

Bumble har vokst som datingapp under pandemien, når kjedsomheten setter inn og folk begynner å «swipe» for å finne sin match.

Antallet betalende brukere på både datingappen Bumble og Badoo, som eies av Bumble, har økt betraktelig. I det første kvartalet i år økte antallet betalende brukere med 30 prosent, sammenliknet med den samme perioden i fjor, ifølge selskapets nyeste salgsrapport.

Sjefen for Bumble, Whitney Wolfe (31), ble den yngste kvinnen noen gang som har tatt et selskap på børsen i USA. Det gjorde hun da hun var ansvarlig for Bumbles aksjemarkeds-debut i februar.

Krevende tid

En talsperson for Bumble sier til mediet CNBC at denne ekstra uka med fri kommer i tillegg til selskapets normale ferieuker.

I en pressemelding skriver Bumble at deres globale team har hatt en veldig krevende tid gjennom pandemien.

PUPOLÆRT: Bumble, som er kjent for å være datingappen der kvinner får velge først, har blitt mer populær gjennom pandemien. Foto: Mike Blake/Illustration/ Reuters/NTB
PUPOLÆRT: Bumble, som er kjent for å være datingappen der kvinner får velge først, har blitt mer populær gjennom pandemien. Foto: Mike Blake/Illustration/ Reuters/NTB Vis mer

- Nå som vaksineringen er godt i gang og restriksjonene begynner å lettes på, har vi bestemt oss for å gi våre teams i hele verden en mulighet for å koble av og fokusere på dem selv i ei uke, skriver en talsperson fra Bumble, ifølge CNBC.

Likevel skal noen enkelte ansatte i kundeservice fortsatt jobbe i tilfelle noen av appens brukere støter på problemer. Disse ansatte kommer til å få ei uke fri på et seinere tidspunkt, ifølge uttalelsen fra talspersonen.

«Snill atmosfære»

Bumble har også fått mye oppmerksomhet for sine unike kontorer.

Wolfe hadde et ønske om at det skulle være en «snill atmosfære» på kontorene til selskapet, ifølge BBC.

TV-AKTUELL: Emma Ellingsen er med i «Bloggerne» igjen, og vi har tatt en prat med henne om alt og ingenting. Video: Rød Løper Vis mer

Selskapet startet opp i 2017 i delstaten Texas. Det første hovedkontoret ble malt i signaturfarget gul med flere meldinger som er festet opp over alt. På speilene står det meldinger som: «Du ser bee-autiful ut, kjære».

Til og med på lysbryterne står det ting som: «Skinn som en diamant».

I tillegg kan medarbeiderne selv velge når de ønsker å starte arbeidsdagen, så lenge jobben blir gjort.

Vi bryr oss om ditt personvern

borsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer