Stenger i Oslo og Bergen

Treningssenter-giganten må nok en gang lukke dørene.

NYE INNSTRAMMINGER: Treningssenterkjeden Sats stenger alle sine sentre i Bergen og Oslo i drøye to uker på grunn av coronaviruset. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB
NYE INNSTRAMMINGER: Treningssenterkjeden Sats stenger alle sine sentre i Bergen og Oslo i drøye to uker på grunn av coronaviruset. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fredag presenterte byrådet i henholdsvis Bergen og Oslo nye coronaforskrifter, som blant annet innebærer at treningssentre og idrettshaller skal holdes stengt.

Dermed må landets største treningssenterkjede - i likhet med resten av aktørene - nok en gang coronastenge dørene i Bergen og i Oslo.

- Vi har hele tiden stått klar til å ta grep ut fra hvilke retningslinjer myndighetene kommer med. Vi kommer derfor til å stenge våre sentre i Bergen og Oslo, sier Malin Selander, kommunikasjonssjef for Sats i Norden, til Børsen.

Ifølge E24, som først omtalte saken, dreier det seg om stenging av totalt 53 treningssentre i kjeden.

- Det er jo selvfølgelig leit, særlig for folkehelsen. Det er viktig å holde seg aktiv, spesielt i disse tider. Vi vil derfor komme med løsninger som online-trening til våre kunder i Oslo og Bergen.

- Vil berørte medlemmer nå kunne fryse sine medlemskap, eller hvilke løsninger tilbys der?

- Det må vi komme tilbake på.

Selander ønsker ikke å spekulere på hvorvidt treningssentrene i resten av Norge risikerer å bli stengt. Hun understreker samtidig at kjeden er godt økonomisk rustet for det som nå skjer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

borsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer