Stenger i Oslo og Bergen

Treningssenter-giganten må nok en gang lukke dørene.

NYE INNSTRAMMINGER: Treningssenterkjeden Sats stenger alle sine sentre i Bergen og Oslo i drøye to uker på grunn av coronaviruset. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB
NYE INNSTRAMMINGER: Treningssenterkjeden Sats stenger alle sine sentre i Bergen og Oslo i drøye to uker på grunn av coronaviruset. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fredag presenterte byrådet i henholdsvis Bergen og Oslo nye coronaforskrifter, som blant annet innebærer at treningssentre og idrettshaller skal holdes stengt.

Dermed må landets største treningssenterkjede - i likhet med resten av aktørene - nok en gang coronastenge dørene i Bergen og i Oslo.

- Vi har hele tiden stått klar til å ta grep ut fra hvilke retningslinjer myndighetene kommer med. Vi kommer derfor til å stenge våre sentre i Bergen og Oslo, sier Malin Selander, kommunikasjonssjef for Sats i Norden, til Børsen.

Ifølge E24, som først omtalte saken, dreier det seg om stenging av totalt 53 treningssentre i kjeden.

- Det er jo selvfølgelig leit, særlig for folkehelsen. Det er viktig å holde seg aktiv, spesielt i disse tider. Vi vil derfor komme med løsninger som online-trening til våre kunder i Oslo og Bergen.

- Vil berørte medlemmer nå kunne fryse sine medlemskap, eller hvilke løsninger tilbys der?

- Det må vi komme tilbake på.

Selander ønsker ikke å spekulere på hvorvidt treningssentrene i resten av Norge risikerer å bli stengt. Hun understreker samtidig at kjeden er godt økonomisk rustet for det som nå skjer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.