Stenges resten av sesongen: - Trist

Norges største skidestinasjon blir stengt ut sesongen, mens flere hundre ansatte i Hafjell og Kvitfjell dag ble permittert.

STENGT: Skisenteret i Trysil er besluttet stengt resten av sesongen. Foto: Erik Johansen / NTB scanpix
STENGT: Skisenteret i Trysil er besluttet stengt resten av sesongen. Foto: Erik Johansen / NTB scanpix Vis mer
Publisert

Fredag ble det kjent at både Hemsedal, Trysil, Hafjell og Kvitfjell stenger alpinanleggene sine som følge av corona-tiltakene regjeringen hadde varslet.

Det svenske selskapet Skistar, som eier og drifter anleggene i Hemsedal og Trysil, varslet at Hemsedal var besluttet stengt ut sesongen - mens Trysil ville holde stengt inntil videre. Mandag ettermiddag er det imidlertid klart at sesongen er over også der.

- I dag har vi fått beskjed av kommuneoverlegen i Trysil at det er gjort vedtak om at alpinanlegget er stengt resten av sesongen. Dette gjelder også skianlegget i Fulufjellet. For alle oss som er glad i snø, ski og fjell er dette selvfølgelig en trist beskjed, men i den krisen vi alle står midt oppi er det selvfølgelig et nødvendig vedtak som vi respekterer fullt ut, heter det i en oppdatering på Destinasjon Trysils hjemmesider.

Skistar har rundt 700 ansatte i alpinanleggene i Hemsedal og Trysil. Selskapet opplyser overfor Børsen mandag kveld at de ikke kan uttale seg om situasjonen før på tirsdag.

- Toppen av isfjellet

Børsen snakket før helgen med Tommy Åsheim, daglig leder for Trysils største treffsted Restaurant Laaven, etter at han måtte låse dørene og permittere rundt 30 ansatte.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

borsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer