Stengt? Vinmonopolet vet ikke før lørdag morgen

Har ikke vært berørt siden pandemi-alarmen gikk 12. mars i fjor.

STENGT ELLER ÅPENT? Kommunikasjonssjef i Vinmonopolet, Jens Nordahl, kan ikke gi noe svar før lørdag morgen. Her foran utsalget på Oslo S. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB.
STENGT ELLER ÅPENT? Kommunikasjonssjef i Vinmonopolet, Jens Nordahl, kan ikke gi noe svar før lørdag morgen. Her foran utsalget på Oslo S. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Er Vinmonopolets utsalg stengt eller åpne i Follo- og Oslo-regionen lørdag?

- Vi vet ikke om det blir noen endringer for butikkene i disse kommunene som følge av de nye tiltakene fra regjeringen. Vi og våre medarbeidere får trolig ikke vite noe før klokka 09 lørdag morgen som alle andre, sa Vinmonopolets kommunikasjonsjef Jens Nordahl til Dagbladet seint fredag kveld.

Vinmonopolets har ikke vært berørt av stengningsrestriksjoner under coronapandemien.

Klokka ni lørdag morgen holder regjeringen pressekonferanser om tiltakene etter at det har oppstått et utbrudd av den britiske muterte coronavarianten i Nordre Follo.

Stengte med butikkene

Fredag ble begge polutsalgene i kommunikasjonsjefens hjemkommune Nordre Follo stengt og tømt for kunder rett etter at senterledelsen i Ski Storsenter og i Kolbotn Torg ga beskjed mellom klokka 16.30 og 17 om «lockdown».

Unntaket er matbutikker og apotek pluss bensinstasjoner. Normalt ville begge polutsalgene i Nordre Follo holdt åpent til klokka 18.

Jens Nordahl er med i Vinmonopolets beredskapsgruppe, som hadde en prat fredag kveld om den nye situasjonen i og rundt nettopp Nordre Follo kommune.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer