Dagbladet lesertall 2023

Sterke tall for Dagbladet

De nye lesertallene viser digital vekst for Dagbladet sammenliknet med samme periode i fjor. - Svært gledelige tall, sier sjefredaktør Alexandra Beverfjord.

STERKE TALL: Dagbladet leverer vekst i antall lesere sammenliknet med første kvartal i fjor. Det viser de nye offisielle tallene fra Mediebedriftenes Landsforening. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
STERKE TALL: Dagbladet leverer vekst i antall lesere sammenliknet med første kvartal i fjor. Det viser de nye offisielle tallene fra Mediebedriftenes Landsforening. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Dagbladet øker antall lesere digitalt sammenliknet med første kvartal i fjor. Det viser de ferske lesertallene fra Mediebedriftenes Landsforening (MBL) for første kvartal i 2023. Tallene ble offentliggjort i dag, og viser et solid første kvartal for Dagbladet.

Det imponerer sjefredaktør Alexandra Beverfjord.

- Dette er svært gledelige tall. Særlig med tanke på at Dagbladet i fjor hadde oppsiktsvekkende høye tall i forbindelse med Ukraina-dekningen. At vi har vekst i år tyder på at stadig flere lesere velger oss som sin nyhetsdestinasjon, sier hun.

Første kvartal 2022 var preget av et heftig nyhetsbilde med avslutningen på pandemien, før Russland gikk til krig mot Ukraina. Dagbladet er blant avisene som har dekket krigen i Ukraina tett.

VG og NRK faller

De nye, offisielle MBL-tallene viser at Dagbladet daglig har 1 347 848 lesere digitalt. Det er en økning på 7 148 daglige lesere sammenliknet med samme kvartal i fjor.

Tallene på mobil vokser mer, og viser en økning på 23 577 siden første kvartal 2022.

Mens Dagbladet vokser mot samme kvartal i fjor, går det nedover for NRK og VG.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer