«Villa Malla»

Stjernekokk selger luksusrestaurant

Selger «Villa Malla» etter 15 år. Prisklassen er høy.

LUKSUSOBJEKT: Eiendommen har tilkomst både via landveien og sjøveien. En egen landingsplass for helikopter sikrer dessuten gjester muligheten til å ankomme fra lufta. Foto: DnB Eiendom
LUKSUSOBJEKT: Eiendommen har tilkomst både via landveien og sjøveien. En egen landingsplass for helikopter sikrer dessuten gjester muligheten til å ankomme fra lufta. Foto: DnB Eiendom Vis mer
Publisert

I 2006 kjøpte stjernekokken Sonja Lee eiendommen ved Oslofjorden, usett.

Det slitne bygget ble totalrenovert. Året etter åpnet restauranten «Villa Malla» dørene, som siden har gjort seg kjent for palmesus, strandliv og middelhavsmat.

«Siden vi åpnet sommeren 2007 har Malla blitt et yndet samlingspunkt. Vi har hatt besøk av lokale, nasjonale og internasjonale gjester. Båtfolk og andre tilreisende har fra hele Norge funnet veien til «Villa Malla» som ligger en knapp time sør fra Oslo», skriver de på sine nettsider.

- Fantastisk reise

Nå har stjernekokken lagt restaurant-eiendommen ved Oslofjorden ut for salg på det åpne markedet. Drammens Tidende omtalte saken først.

- Det har vært en fantastisk reise, og vi har skapt et åpent rom for allmennheten som har vært godt besøkt, sier Lee til Børsen.

Hun begrunner salget med at alt har sin tid. Nå skal hun prioritere andre, nye prosjekter, sier hun, uten å opplyse om hva.

- Det har vært en drømmearbeidsplass. Jeg takknemlig og føler meg privilegert, sier Lee.

Sonja Lee er datter av en annen kokk, nemlig nudelkongen Chul Ho Lee, bedre kjent som Mr. Lee.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer