Stoltenberg har kjøpt hytte til 14 millioner

Sikret seg fritidsbolig i Svartskog i Nordre Follo.

HYTTEPARADIS: Jens Stoltenberg kan nyte feriedagene i Nordre Follo framover. Foto: Henning Lillegård / Dagbladet
HYTTEPARADIS: Jens Stoltenberg kan nyte feriedagene i Nordre Follo framover. Foto: Henning Lillegård / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Prislappen er 14 millioner kroner og han får både strandlinje, brygge og snurredo.

Summen var 1 millioner kroner under prisantydning, skriver Østlandets Blad.

KYSTNÆRT: Hytta ligger i Svartskog i Nordre Follo. Kart: Google
KYSTNÆRT: Hytta ligger i Svartskog i Nordre Follo. Kart: Google Vis mer

Eiendommen er på fem mål og består av en sveitservilla fra 1905, og den har både strandlinje på mellom 40 til 50 meter, brygge og et badehus.

Boligen er registrert som fritidsbolig og er ikke tilknyttet det offentlige avløpsnettet. Kommunen er imidlertid i ferd med å legge inn nytt vann- og avløp forbi eiendommen.

RASKE PENGER: Nicolai Tangen behøvde ikke jobbe mer enn ti dager for å tjene inn til luksushytta i Blindleia. Reporter: Mina Janssen / Video: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer

Ifølge avisa befant Stoltenberg seg i Brussel da visningsrunden pågikk. Etter en lang budrunde fikk han likevel sikret seg fritidseiendommen.

- Jeg kan dessverre ikke kommentere salget. Men jeg kan si at av alle eiendommer jeg har solgt i min 20 år lange meglerkarriere, er dette en av svært få jeg selv kunne tenkt meg å eie, sier eiendomsmegler Dag-Frode Aasheim til Østlandets Blad.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

borsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer