Gunhild Stordalen:

Stordalen får luksus­leilighet gratis

Ble kjøpt for 29 millioner. Nå er den overdratt vederlagsfritt.

BOLIGEIER: Gunhild Stordalen har fått luksusleiligheten på Oslo vest som gave. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
BOLIGEIER: Gunhild Stordalen har fått luksusleiligheten på Oslo vest som gave. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2019 kunne Gunhild Stordalen (44) bekrefte overfor Børsen at hun skulle flytte inn i luksusleiligheten i Inkognitogata i Oslo, som eksmannen Petter Stordalen kjøpte gjennom sitt selskap Strawberry Fields As i november samme år.

- Ja, det stemmer at jeg skal flytte inn i Inkognitogata, skrev hun den gang.

FASJONABELT: Gunhild Stordalen flyttet inn i dette nabolaget for fire år siden. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
FASJONABELT: Gunhild Stordalen flyttet inn i dette nabolaget for fire år siden. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer

Leiligheten, som hadde en prisantydning på 22 millioner kroner, ble til slutt kjøpt for 29 millioner kroner. Siden den gang har verdien økt betraktelig.

Nå viser det seg at Stordalen offisielt har fått leiligheten som gave.

Det skriver Dagens Næringsliv, som viser til at eiendommen er overdratt vederlagsfritt fra Strawberry Fields til Gunhild Stordalens navn. Hun har ikke besvart DN eller Børsens henvendelse lørdag.

BOIKOTT: Miljøforkjemper Gunhild Stordalen sier hun blir forbanna når hun ser hva som er på restaurant-menyen. Video: Instagram/gunhild_stordalen og NTB/Scanpix. Reporter: Magnus Paus. Vis mer

44-åringens leilighet har den svenske ambassaden som nærmeste nabo, og Slottet bare et steinkast unna. Leiligheten ligger også like ved det fasjonable boligstrøket Briskeby, som regnes som et av de mest eksklusive i Oslo.

Leiligheten ble i annonsen beskrevet som svært luksuriøs, i form av en «unik herskapelig drømmeleilighet på hele 252 kvadratmeter».

Leiligheten dekker hele 3. etasje, med «vinduer mot fire himmelretninger» fra det herskapelige bygget. Den er også utstyrt med fem ildsteder «inkludert en majestetisk svenskovn».

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer