Stordalen selger hotell for milliardsum

- Det ble vanskelig å takke nei.

SELGER HOTELL: Hotellkongen Petter Stordalen selger hotell i Stockholm for milliardsum. Foto: Nina Hansen / Dagbladet.
SELGER HOTELL: Hotellkongen Petter Stordalen selger hotell i Stockholm for milliardsum. Foto: Nina Hansen / Dagbladet. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Petter Stordalens eiendomsselskap Strawberry Forever selger Stockholms-eiendommen som huser Clarion Hotel Amaranten til den nordiske eiendomsinvestoren NREP.

Det melder Stordalens selskap selv i en pressemelding.

- Eiendommen var egentlig ikke til salgs, men det er vanskelig å si nei til en avtale hvor kjøperen er seriøs, kapitalsterk og har en tydelig utviklingsplan for bygningen. Dette er bra for Nordic Choice Hotels, det er bra for innbyggerne i Kungsholm og det vil være bra for hotellets gjester, siden hotellet nå kommer til å bli oppgradert allerede i 2021, sier Petter Stordalen selv i pressemeldingen.

HOTELL: Det er dette hotellet i Stockholm Stordalen nå selger. Foto: Strawberry.
HOTELL: Det er dette hotellet i Stockholm Stordalen nå selger. Foto: Strawberry. Vis mer

Handelen involverer bare eiendommen, som selges for 1,5 milliarder svenske kroner, ifølge Stordalens selskap. Nordic Choice Hotels vil fortsette å drive hotellvirksomhet i bygget, ifølge pressemeldingen.

Vi bryr oss om ditt personvern

borsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer