Fjellhammer IL:

Storklubb i alvorlig pengeknipe: - Beintøft

Kan ikke utelukke at spillere må gå.

HOVEDTRENER: Fjellhammers hovedtrener er tidligere landslagssjef for Norge, Robert Hedin. Her er han avbildet ved en tidligere anledning. Foto: NTB
HOVEDTRENER: Fjellhammers hovedtrener er tidligere landslagssjef for Norge, Robert Hedin. Her er han avbildet ved en tidligere anledning. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Avviket er et millionbeløp. Det er beintøft om dagen, sier styreleder i Fjellhammer IL, Einar Karlsen, til Romerikes Blad.

Den tradisjonsrike håndballklubben har havnet i økonomisk krise og varsler at de vil komme med en pressemelding med ytterligere informasjon fredag.

Høye kostnader, kombinert med lavere inntekter enn budsjettert, utgjør en giftig cocktail for idrettsklubben.

- Vi har en tiltaksplan på 30 punkter. Veldig mye er gjort og hele klubben, inkludert styret, jobber døgnet rundt for å løse problemene. Vi har bestemt at bredden skal skjermes 100 prosent og nå er vi der at vi ikke klarer å unngå at eliten rammes, sier daglig leder Morgan Andersson til RB.

På spørsmål fra avisa om den pressede økonomien vil ramme i form av oppsigelser, forklarer Andersson at de muligens må «fristille spillere» fra sine kontrakter, men at trenerne ikke vil bli berørt.

Fjellhammers hovedtrener er tidligere landslagssjef for Norge, Robert Hedin.