«Svindlerprinsen» Anthony Gicnac:

Storsvindler avslørt av parmaskinke

- Jeg er ikke et monster, sverget mannen som svindlet til seg over 70 millioner kroner ved å utgi seg for arabisk prins.

«SVINDLERPRINSEN»: Med pengene han svindlet til seg fra investorene, finansierte Anthony Gicnac i flere tiår en overdådig livsstil. Foto: Miami-Dade County Police
«SVINDLERPRINSEN»: Med pengene han svindlet til seg fra investorene, finansierte Anthony Gicnac i flere tiår en overdådig livsstil. Foto: Miami-Dade County Police Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

På papiret var prins Khalid Bin Al-Saud kroneksempelet på en styrtrik saudiarabisk prins, komplett med velutviklet smak for overdådig luksus og dyre vaner.

Al-Saud bodde i en penthouseleilighet på privat-øya Fisher Island, hvor gjennomsnittsinntekta gjør den til USAs rikeste postnummer. Her kjørte prinsen rundt i luksusbiler utstyrt med diplomat-bilskilt, hvis han da ikke var på reise med yacht eller privatfly.

Via Instagram-profilen @princedubai_07, delte han jevnlig bilder av sin luksuriøse hverdag. Her fikk følgerne se alt fra dyre biler, gullklokker og diamantringer. Prinsens chihuahua, Foxy, ble fraktet rundt i en svindyr Louis Vuitton-veske.

INSTAGRAM: Ifølge Al-Saud var dette bursdagsgaver fra slekta.

Sannheten skulle imidlertid være en ganske annen.

Kunstverk og dyre hundehalsbånd

I 2017 var prins Khalid Bin Al-Saud godt i gang med samtaler med den styrtrike eiendomsmogulen Jeffrey Soffer (55). Prinsen hadde nemlig tilbudt seg å investere nærmere 4,3 milliarder kroner i luksushotellet Fontainbleu på Miami Beach.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.