«Svindlerprinsen» Anthony Gicnac:

Storsvindler avslørt av parmaskinke

- Jeg er ikke et monster, sverget mannen som svindlet til seg over 70 millioner kroner ved å utgi seg for arabisk prins.

«SVINDLERPRINSEN»: Med pengene han svindlet til seg fra investorene, finansierte Anthony Gicnac i flere tiår en overdådig livsstil. Foto: Miami-Dade County Police
«SVINDLERPRINSEN»: Med pengene han svindlet til seg fra investorene, finansierte Anthony Gicnac i flere tiår en overdådig livsstil. Foto: Miami-Dade County Police Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

På papiret var prins Khalid Bin Al-Saud kroneksempelet på en styrtrik saudiarabisk prins, komplett med velutviklet smak for overdådig luksus og dyre vaner.

Al-Saud bodde i en penthouseleilighet på privat-øya Fisher Island, hvor gjennomsnittsinntekta gjør den til USAs rikeste postnummer. Her kjørte prinsen rundt i luksusbiler utstyrt med diplomat-bilskilt, hvis han da ikke var på reise med yacht eller privatfly.

Via Instagram-profilen @princedubai_07, delte han jevnlig bilder av sin luksuriøse hverdag. Her fikk følgerne se alt fra dyre biler, gullklokker og diamantringer. Prinsens chihuahua, Foxy, ble fraktet rundt i en svindyr Louis Vuitton-veske.

INSTAGRAM: Ifølge Al-Saud var dette bursdagsgaver fra slekta.

Sannheten skulle imidlertid være en ganske annen.

Kunstverk og dyre hundehalsbånd

I 2017 var prins Khalid Bin Al-Saud godt i gang med samtaler med den styrtrike eiendomsmogulen Jeffrey Soffer (55). Prinsen hadde nemlig tilbudt seg å investere nærmere 4,3 milliarder kroner i luksushotellet Fontainbleu på Miami Beach.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer