Strømsjef går på dagen

Administrerende direktør i strømselskapet Skandia Greenpower, Lene Johansen, har valgt å fratre sin rolle med umiddelbar virkning.

PÅ VEI UT: Lene Johansen overtok som administrerende direktør i Skandia Greenpower i fjor sommer. Nå forlater hun stillingen. Foto: Kjell Inge Søreide / Skandia Greenpower
PÅ VEI UT: Lene Johansen overtok som administrerende direktør i Skandia Greenpower i fjor sommer. Nå forlater hun stillingen. Foto: Kjell Inge Søreide / Skandia Greenpower Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det kommer fram i en børsmelding fredag.

Johansen ble ansatt som konsernsjef 1. juli i fjor, men forlater nå stillingen, uten ytterligere detaljer om bakgrunnen for dette.

- På vegne av styret og alle i Skandia Greenpower vil jeg takke Lene Johansen for solid lederskap og bidrag til selskapet. Fra Lene tok over som administrerende direktør i fjor har hun bidratt til en god kommersiell lansering av elKompis og har også bidratt vesentlig til selskapets utvikling og vekst, sier styreleder Erik Tønnesen.

- Jeg er lei meg for at Lene forlater selskapet og ønsker henne alt godt i framtida, fortsetter han.

Selskapets operative direktør (COO), Kristine Ribe-Christensen, har blitt utnevnt som fungerende administrerende direktør for selskapet.

Styret vil iverksette søk etter en permanent administrerende direktør, heter det.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer