Svarer etter Arendalsuka-kritikk

- Mener hvert eneste ord, sier Gunhild Stordalen til Børsen.

I ARENDAL: Torsdag forrige uke serverte Stordalen, sammen med Europa-sjef i konsulentselskapet Kearney, Geir Olsen, et kritisk innlegg mot Arendalsuka. Nå svarer hun - i nettopp Arendal. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB
I ARENDAL: Torsdag forrige uke serverte Stordalen, sammen med Europa-sjef i konsulentselskapet Kearney, Geir Olsen, et kritisk innlegg mot Arendalsuka. Nå svarer hun - i nettopp Arendal. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB Vis mer
Publisert

ARENDAL (Børsen): Torsdag forrige uke tok miljøforkjemper Gunhild Stordalen (43) fram sin skarpeste penn og serverte krass kritikk i retning Arendalsuka.

Fem dager seinere er hun selv til stede på nettopp Arendalsuka.

- Hvorfor velger du å delta på Arendalsuka når du er så lite imponert over arrangementet?

- Skal man mene, må man delta, sier Stordalen til Børsen.

- Dra til helvete

- Innlegget har fått ganske bred oppmerksomhet, hva tenker du om det?

- Supert at det setter agenda og kan bidra til debatt. Jeg mener hvert eneste ord og har hatt utrolig mange interessante samtaler med folk her i Arendal, sier Stordalen til Børsen.

I innlegget, publisert i Dagens Næringsliv, skrev Stordalen og Europa-sjef i konsulentselskapet Kearney, Geir Olsen blant annet:

«Det virker som om Arendalsuka ønsker å si følgende til resten av verden: 'Dra til helvete, vi bestemmer selv, kom ikke her og bland dere inn i vår verden'».

Til motmæle

Videre heter det:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer